Sebla55 Kızlar limon yemek Zararlımıdır ılk haftalar grıb oldm lımon katcam caya koyma dıyolar siz ıcıyonuzmu
Gozde Sebla55 aksine siyah çay kansızlık yaptığı için limon sıkarak içersen olumsuz etkilerini aza indirirsin diyorlar. Bulantı şikayetlerim çok olduğu için 3 aydır limonla üstesinden gelebildim bir zararını da görmedim yine de doktoruna danışmakta fayda var
Naznaz Sebla55 canım ben neredeyse günde bir tane limon tüketiyorum doktorada sordum bir zararı yok dedi.. Ben faydasını cok gördüm normalde hemen grip olan hemde cok agır atlatan ben maşallah etrafım hastayla dolu olmasına ragmen hiçbir şey kapmadım 🙏🏻
1PrensAnnesi Sebla55 ohooo 6haftadan beri limon yiyerek yaşıyorum zararı olsa ben mahvolurdum günde 4 ü düşmez dilim dilim yerm 😍👍🏻
Nursem Azın zararı yok bence. İlk üç ay boyunca neredeyse hiç tüketmedim. Ama maydanoz kadar çekinmiyorum açıkcası limondan. Çayın içinde de aşırıya kaçmadıkça zararı olmaz bence
Dsa 1PrensAnnesi doktorum kendi dedi çok açık çay ve limonlu içebilirsin. VAlla pırasaya salataya yarımşar limon sıkıyorum midemi bastırsın diye. Neden zararlı ki? Onu anlamadım asit olduğu için mideye dokunur diye mi acaba
AycanYavuz Dsa kanı sulandırdğı için detox görevi görüyor vücut ilk 3ay bebeği virüs gibi görüyor yani söktürücü özelliği olduğundan düşük tehlikesi yaratıyor limon maydonoz nane greyfurt nar çok tüketimi doğru değil helede greyfurt