Ilkgozagrimmm Sivasli hanımlar günaydın, doktor tavsiyesi konusunda size ihtiyacım var. Numune hastanesine gidip memnun kaldığınız doktor var mi?
EdaM2358 Ilkgozagrimmm ben Levent beye gidiyorum hamileliğimin başından beri tavsiye ederim çok memnunum ☺️
Dilek58 😉 ben ayhan delikaya randevu aldım haftaya ilk sezeryanımı o yapmıştı muayanesi faln çok iyi ayrıntılı bakıyor gecende acilde rast geldim bana göre çok iyi
elfelf00 Bende Levent Bey’e gidiyorum ama nedense biz baya iyi anlaştık çok ilgilendi eşimle de gittim ultrasonda bütün gördüklerini anlattı bize ☺️
Thisbe elfelf00 devlet hastanesinde eşleri alıyorlar mı acabaa?? bende levent beye gidiyorum çok kalabalık oluyor ama çok memnunum…
Edakuz58 Kizlar bende ayhan delikayaya gdiyorm hep cokk ilgili bide 3 lu test yaptrdm 19 haftalktm neyse daha sonra 22 haftalikken tekrar gel dedi ne icin acaba kizlar baska bi testmi yaplir
Dilek58 Edakuz58 kontrol amaçlıdır canım benim ilk doğumumu ayhan bey yaptı sezeryanımı çabucak toparlandm ve hiç ağrım faln olmadı şuan 13+3 haftalğm haftaya kontrole gidicm cinsiyetini kaçıncı haftada söyledi senin bebişin 🥰
elfelf00 Thisbe sabah saat 7 ile 7 buçuk arasında gidersen sıra almadan direk doktorun yanına girebilirsin eşinle