babymom- Kızlar 27. Haftadayim bebek kaçıncı haftada döner sabaha karşı midemin oralarda o kadar sert hareketler yaptı ki acaba döndü mü dedim
BurcuLice babymom- gebeliğin son anına kadar dönmeyip son anda dönende var o belli olmaz bebeğe bağlı sağlıkla gelsin inş🌹
_abc_xyz babymom- poposunu donmustur bende tam doktora girerken oyle hissetmistim bi girdim poposunu donmustu hanimefendi yuzunu de gorememistim o gun 😕
Birminiginannesi babymom- be poposunu hissediyorum bazen yerini degiştirirken bazen cok yitiyor bazende pamuk gibi kayıyor😂
Papatya-20 babymom- bende dönmesini bekliyorum 33 olduk makat duruşunda oğlum 2 aydır böyle 🤷🏼♀️🤰🏼👶🏼
babymom- Birminiginannesi mideme o kadar baskı yaptı ki midem bulandı ilk defa bu kadar sert hissettim tek hamlede döndü mü acaba dedim 😊
_abc_xyz babymom- döndü 🥰 onceki gun ev isi yapmistim yorulmusta o yuzden donmus 😂 dinlenince yuzunu dondu 😂🥰
Birminiginannesi babymom- yarım gidicem doktora benimkide dondumu acaba merak ediyorum İnşallah donmuştur sezeryan olmak istemiyorum
Birminiginannesi babymom- ben yarın gidicem en son 21+5 te gittim 470 gramdı ondan sonra yemeye başladım once bişey yemiyordum son haftalar kilo alıyor diye bakalım prensesimiz kac kilo olmuş
Tugceynr babymom- ben daha bugün gittim tam 32 olduk en başndan beri ters hiç dönmedi yüzünü bile hiç göremiyoz arkasını dönmüş oturuyo hanım 😄