Seldaderin Nur16 ben lierac kullanmaya başladım 18. haftadan itibaren şimdi 33 e girdim Hale’n yok ama kaşınmaya başladı
momalice Seldaderin ben de kullandım ama başta olmadı çatlak sevindim hep son ayda bir faydasını görmedim çatladı suan doğum sonrası için arayıştayım
Pinkoloji Seldaderin canım benimde kaşındı çatlamadı günde ikiye çıkar lierac ı olmadı. Bide ender saraçin kürü var o çok rahatlatıyor kâşıntıyı. 39+0 dayım hiç çatlak yok şimdilik.
Seldaderin Nur16 kremden değil de çatlamadan önce kaşınır diyorlar o yüzden söyledim her an çatlayabilir diye
Melekcansu Ben badem yağı kullandım ama tüylenme yaptı bende. Şuan bebek yağı kullanıyorum 33. Haftamdayım çok şükür tek çatlağım yok şimdilik 🙂 tavsiye ederim
Seldaderin Nur16 17. Haftadan önce gerek yok dedi doktorum ama erkenden bebe yağıyla bolca nemlendir ve su iç bence çok faydasını görürsün
Xrem Bende zeytinyağı ve badem yağı kullanıyom 5 aydan beri falan hergün sürüyom popişime sürmemiştim çatlamış 🙈😅 ama başka hiçbiyerimde yok şükür. 32 haftalığız
Seldaderin momalice of ya 2. Tüpü aldım ama bende çok kaşınmaya başladım günde bazen 2 sefer sürüyorum umarım çatlamaz cildim de çok kuru
Xrem Seldaderin bide ben onları görünce bi üzüldüm pskolojim bozuldu resmen😂 yeni atlatıyom daha açıp açıp bakıyodum 🙈🙈🙈😂😂
momalice Seldaderin bio oil ve bebek yağı daha çok işe yarıyor sanırım burda okuduklarımdan anladığım bilsem daha önce onları alırdım
Nur16 Maliefem kişiden kişiye değişir belki ben korkuyorum olcak diye belimde var çatlak oda kilo alıp verdiğim için onlardan bile rahatsızım biliyomusun