EsrSvm yazılan fiyatları görünce şaşırdım açıkçası. Ben bir kere medikalde bir kere üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. Medikaldekini yaklaşık 1.5 yıl önce yaptırdım. 1100 TL aşılama ücreti ödedim, ilaçlarla beraber 2000 civarı tuttu. Aşılama Üniversite hastanelerinde ücretsiz, sadece ilaçlara para ödüyorsunuz. Aşılamalarım tutmayınca Samsun üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırdım fakat devlet destekli. Bunun için bazı şartlar var tabi internetten bakabilirsiniz. İlaçlarla beraber 7 bin civarı tuttu, onu da Haziran 2020 ayında yaptırdım. Hastaneye sadece yumurta toplama aşamasında 3700 gibi bir rakam ödedik, devlet destekli değilse de 5000 küsürdü, o kadar fark yoktu yani. O da ilaçlarla dediğim gibi 7000 civarı ödedik en fazla. Yani özellere gidip o kadar para vermenize gerek yok. Şuan 34 haftalık gebeyim. İlk tüp denememde tuttu şükür, o yüzden gidip üniversite hastanelerine de bakın derim. Tabi bütün bu dediğim fiyatlar sigortanız varsa yanlış anlaşılma olmasın. Şuan illaki fiyatlar artmış olabilir ama üstünden daha bir yıl geçmedi tüp bebek yaptıralı.