Hlya88 Htcnaz sorunlu degil zorunlu ☺ İlk cocugum kanala girmedigi icin sezaryan olmustum bundada o yuzden zorunlu olmus oluyo ... 60 tl idi muayene ama 70 oldu herlde acikcasi esim odedigi icin sorma ihtiyaci duymadm 🙈😂
Mujdeicel Tgcask Ufuk Özşeker e gidiyorum , gerçekten hiç abartmayarak söylüyorum ki hayatımda gördüğüm en iyi doktor kendisi , defalarca doktor değiştirdim en somunda buraya karar verdim çünkü içim rahat ediyor.
Hlya88 Htcnaz ordq gulerken tebessum ettm hanimefendi hic bi sekilde dalga gecmek gbi bi niyetim yoktu siz neden yanlis anladiniz anlamis degilim
eCeCik Hlya88 oh oh ne güzel azcık kalmış maşallah❤❤ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende şükran hn a gidiyorum şu anlık çok memnunun ilgileniyor baya benimle ama kilo alınca kızmıyor bana size kızıyor mu hiç. 19. Haftamdayım henüz🙈
Geencanne Üsküdar Anadolu Hastanesi normal 1100₺ sezaryan 1300₺ , normal doğum gecele denk gelirse ekstra 200₺ alınıyormuş
eCeCik Busrademiir ben geçem hafta çamlıca erdemde 1.100 e sordum 1 ay önce çakmak erdemde arkadaşım doğum yaptı 1.200₺ kafasına göre mi fiyat veriyorlar anlamadım 🤷🏼♀️
Hlya88 eCeCik aaa ne guzel cok iyi bi doktor💖 bn fazla kilo almadigim icin bana bisey demedi ama hamile kalmadan once zayiflaman lazm demisti 😂 69 la kaldm su an 82 yim boylede dogurucam insallah dahada almam siz kac kilo aldiniz
Busrademiir eCeCik Vallahi bilemedim ☺ Arkadaşım doğum yapacak bugün görüştük fiyat falan sordum öyle dedi 😁 Demek ki öyle çünkü Ümraniye kadın doğumdan çok şikayetçiydi hiç bir şekilde istemiyordu o yüzden Erdem hastanesine gidiyorum çok memnunum dedi ama bilemedim 😅
eCeCik Busrademiir bende çamlıca erdeme gidiyorum şu an çok memnunum doktorumdan hastaneden ama çokta bişey görmedim doktorum tüm tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyor bana 😂 doktorum dışında pek kimseyle muhattap olamadım😂😂
Dilann Özel Pendik bölge hastanesin normal dogum fiyatı ne kadar bilen var mı bide oraya giden varmı 🙂