ilgin22 Merhaba kızlar geçen gün öğrendik kızım olacağını detaylıda bana isim önerebilir misiniz ? İlk kızımın adı Ada Melis birazda onunla uyumlu olsun dedik ama pek seçemedik sizin bebeklerinizin isimleri ne ☺️
Taze-Anne28 ilgin22 biz ipek koyacağız kısmetse 😊 ilkine uyumlu olsun isterseniz ada dan dolayı suyla alakalı isimler olabilir. Çift isim düşünürseniz 2.ismi su olabilir mesela hem kısa hem güzel 😊 melis e uyumlu bi yeliz geldi aklıma ama çok kötü koymayın 😁😁
Denzi ilgin22 kızımaza ilk çocuk olduğu için anlamıyla özel olsun diye ÖNİZ koymuştuk. Şimdi ise erkek kardeşi olucak onun adınıda RÜZGAR koyucaz.🤍
ilgin22 Taze-Anne28 uyumlu olmasada olur pek uyumlu bulamadık çünkü 😂 su ve can isimlerini hiç sevmiyorum çok var öyle onları baştan eledim zaten 😂
Ecesuben ilgin22 ilk kızım bensu. Bu kızıma da duru düşünüyorum ya da su ile ilgili bi isim. ama bulamıyorum 20 gün sonra da doğumum var🤦♀️
ilgin22 Ecesuben isim konusu çok zor valla bide ikinci olunca ilk kızımın iki ismi var tek koysam şimdi haksızlık olur gibi geliyo o yüzden mecbur iki isim olucak ☺️
Ecesuben ilgin22 aynen bende iki isim düşünüyorum. Ama ikinci isimler pek kullanılmıyor benden söylemesi 😃
Huris53 ilgin22 benimde kızım olucak, yüsra koyucam çok seviyorum bu ismi. Uyumlu değil melise ama fikir olsun diye yazım dedim
denizanasi1 Kızım olsaydı İnci koyacaktım ama oğlum geliyor 😊 hala isim bulamadık 😀 bekarlığımdan beri hep kız çocuk isterdim hepte kız ismi düşünürdüm. Erkek isim listem sıfır 😅
denizanasi1 ilgin22 Rabbim hayırlı eylesin canım benim 😊 evlat hasretiyle yanan bir sürü kadın olduğunu düşününce Allah’ım bize nasip etmiş şükürler olsun diyorum 🥰
annelinkoo ilgin22 Esila olabilir Melis e uygun 😇 Weya Belis. Belis aşkın ilk meywesi demek ama 🤷🏼♀️😌