Mesudesrkn Merhaba arkadaşlar Bugün 7+3 haftalığız. Hemoroid’le başım dertte. Daha çok küçüğüz. Bu aylarda başınıza gelen var mı? Hastaneye gitmeli miyim? Kabız olmama rağmen afedersiniz büyük abdesti yaparken kanama oldu.
Pamuk1704 Mesudesrkn canım bende hamile değilkende vardı ama çok rahatsız etmezdi beni. Bende kabızlık genetik karnım hep şiş zaten beş aylık gibi kabızlık reflü hepsi karnımı şiş gösteriyo. Şimdi bende 9+0 haftalık oldum. Kabızlığımı doktora söyledim duphaloc şurup verdi iki üç günde bir onu alıp öle çıkıyorum tuvalete. Kanama olayını doktoruna söyle derim ben. 🤔
ecembugra53 Mesudesrkn süreklş gün içinde ılık su iç sabahları kuru kayısı ye bol bol ekmeğe tereyağ sür ye canım kutu incir ceviz fındık ye doktora gidip duphalak ilaç alabilirsin canım
Serendipity Mesudesrkn kesinlikle biran once genel cerraha muayene olun suan daha cok yeni gebesiniz gebelik ilerleyince hemoroid de cok ilerliyor cok sknti yasarsiniz en azindan basindan onlem alin simdiden cok gecmis olsun
Bsra06 Mesudesrkn kabız olmamaya çalış ikinmamaya çalış kırmızı renk bi basur kremi var onu sabah-öğlen akşam sür PROCTOLOG isminde bi krem bazı harfleri yanlız yazmış olabilirim bende gebeyim kullanıyorum demir ve vitamin ilaçlarında kabız yapar bu yüzden ben demir ilacı almıyorum bol meyve ve su tüket muz hariç
Mesudesrkn Çok teşekkür ederim biraz daha beklicem. Devam ederse doktora gidecem. Çok şükür ağrı sızı yok. Kanama tek var. (Afedersiniz arkadan) İnşallah bişey olmaz. 🌼
sedefyrs1101 Bol bol su iç sıvı şeyler yiyip içmeyi tercih et zeytinyağının faydası çok olmuştu bende
Mesudesrkn sedefyrs1101 Afedersiniz zeytinyağını sürmem mi lazım yoksa aç karna içim mi? Nasıl faydasını gördünüz. Çok teşekkür ederim bu arada
sedefyrs1101 Mesudesrkn Kabızlık içinse ben kahvaltıda zeytinyağı tükettim normalde yarım çay bardağı iç dendi bana da bende öyle içemediğim için kahvaltıda tükettim faydasını gördüm ama zorlanma varsa sürebilirsinizde kulak pamuğu yardımıyla
Pnrtrz Mesudesrkn hamileliğin ilerledikce o dahada ilerliycek baskıdan dolayı bende hiç yoktu hamilelikte biraz oldu ama proctolog dıye bi krem var onu al ve sür cok rahatlayacaksn
orkide21 Mesudesrkn benim önceden de vardı böyle dışkıyla bulaşmış kan geliyordu adet gibi hala arada geliyor hafif sert olmayabıversin ağrısı yok ama kanama var