Senayyalcin SultanKobak Ya neden bilmiyorum ama ben sevmiyorum itici geliyor ama tabi ki sizin fikriniz kusura bakmayın üzdüysem🙏🏽
midekoruyucu SultanKobak okurken daahan gibi oluyor. İlerde çocuk isminin izahını yapmak zorunda kalabilir 🤷🏻♀️ Bi de ben mi çok teknolojik düşünüyorum bilmiyorum ama çocuğun ismini seçerken türkçe karakter olmasın diye uğraşıyorum ilerde mail hesabı açarken sıkıntı yaşamasın diye 😂😂😂
Taze-Anne28 SultanKobak pek sevemedim. Benim adımda tuğçe, içinde ğ olduğundan biraz sıkıntı yaşadım kendi çocuğuma da ğ li bi isim koymam dedim. Ama önemli olan sizin beğenmeniz renkler ve zevkler tartışılmaz 😊
SultanKobak Taze-Anne28 Benimde tek aklıma takılan ğ harfi şuan bile insanlar ilk duyduğunda garip buluyor. Ama en başında Dağhanım diye seviyordum şimdi de değiştirmek istemiyorum ☺️ Umarım okurken çok sıkıntı çekmez 🤗
Taze-Anne28 SultanKobak çok çok önemli bir şey değil bence içinize sindiyse önemli olan o 😊 insanlara da takılmayın ne isimler duyuyoruz abuk sabuk kendilerine baksınlar 😁
Momcans SultanKobak benim de isim listemdeydi ben beğendim ama eşim begenmeyince elendi malesef 😅 Biz de Allah nasip ederse Ulu koymayı düşünüyoruz .. ona da herkes ulumak falan diye yorum yapti ama en onemlisi sizin icinize sinmesi ve yuklediginiz anlamdir sevgiler 😍
Brokoli42 Gökhan nasılsa Dağhan da öyle bence güzel ve bazen türkçe karakterler yurtdışında da egzotik durabiliyor, yabancı bir arkadaşımın yorumu böyleydi. Sağlıkla gelsin