Kubraakyuz Göğüsünüzden kaçıncı haftada sıvı geldi Ben suan 35+3 hala gelmedi çevremde herkes gelmesi lazım falan diyor stres oldum acaba sütüm gelmeyecek mi diye sizin kaçıncı haftada oldu ?
Dilek-Can Kubraakyuz herkesin vücudu aynı degil bende 31.haftadayım bende de gelmedi bisey mesela benim yerleşme kanamamda olmadı bazı arkadaşlarimda olmuş hormonlar her vücutta aynı değildir sütünüz neden gelmesin ki doğumda gelicektir allahın izniyle
Rmeysa_1661 Kubraakyuz benim ikinci gebeliğim 37 haftalık olduk ama gelmedi hala diğer oğlumda annemle bakmıştım sanırım 38 39 hafta civarı idi 🤗
svmm Kubraakyuz hiç stres yapma 36+6 da sezaryen oldum göğsümden hiç sıvı gelmedi doğumdan 2 gün sonra sütüm geldi
Eda319 Kubraakyuz Alakası yok canım benim 2 ablamında doğumdan sonra geldi benim 16.haftamda bu kişiden kişiye değişir.
Haticeyuce31 Kubraakyuz hepsi bir olmuyor yavrum sende belkide hiç gelmicek bilemessinki takma oyle şeyleri bende 32 de geldi bir kere sonra hiç gelmedi 37 de kucuk kucuk gene gelmeye başladı 40+2de dogum yaptim