[silindi] Merhaba 5 haftalık hamileyim mide bulantılarım 3 gündür başladı ve geceleri oluyo sadece benim durumumda olanlar varmı? Napıyorsunuz da geçiyor 😩💋
Ohaezgi [silindi] çubuk kraker galeta yiyebilirsin. Doktorunda ilaç vericektir zaten şikayetini söyleyince
Kmndas [silindi] doktorun prilam verir canım ah ah neler çekiyorum kusmaktan 5 kilo verdim su içemiyorum inşallah sadece bulantıyla kalırsın kusmak çok kötü tuzlu çubuk leblebi ye ağzına bi zeytin at mideni bastırsın aç kalmamaya çalış bide çok yağlı yeme çok ekmek yeme baharat salça bunlardan kaç
umaydurununannesi [silindi] benımde hep gecelerı idi 16 hafyada kesıldı sanırım emınde olamıyorum 3 gundur yok
Mervenur19 Yağlı şeyler yememey özen göster doktora ilk gittiğin de durumu anlatırsan ilaç vericektir maalesef çok durdurmuyor ben 1 ayda bulantı ve kusmadan 8 kilo verdim 10+5 im şuan bedenim yeni yeni toparlaya başladı sudan bile tiksindim Allah yardımcın olsun inşallah çok ağar Allatmazsın bu dönemi
[silindi] Mervenur19 inşallaaah gündüzleri sıkıntım yok ama geceleri anlamadığım şekilde midem bulanıyor hemde çok.. zaten düşünmekten uyuyamıyordum artık hiç uyuyamıyorum🙄
[silindi] Kmndas En sevdiğim baharatlı yiyeceeekk😩 Ya dikkat edeyim çok teşekkür ederim 2 gündür sadece geceler oluyor tuzlu ayran içtim bastırdı gibi😩
Kmndas [silindi] aynen akşam 7 den sonra geliyor bana baharatlı çok zararlı canım mideyi mahvediyor ben artık ne acı koyuyorum yemeklere ne salça mecbur yani çok kötü oluyor insan
pamukpamukoldum Bende aynıyım Yeşil elma ,ayva,muz bunları emzik gibi yanımda gezdiriyorum resmen 😳 mutfagımdab hatta evimden tiksiniyorum giremiyorum