annepanda Lindam47 suan 27+5 oldum 2 hareket ediyorum nefes nefese kalıyorum. Bence çok beklemenin bi anlami yok iyiki yapmışım..
Lindam47 Tugceonur Allah yardımcınız olsun öyle vala haklısınız yarın ne olacağı belli değil 30 haftama kadar tamamlamayı düşünüyorum bende
Emineerd Lindam47 geç bile kalmışsın 🙄 22 den sonra başlamıştım ben doğuma bir hafta kala hala ıvır zıvır bişeyler alıyordum 😂😂 hevesler hiç bitmiyor 🥰🥰
Nuray23 Lindam47 bende 27.haftamdayim ufak tefek eksiklikler kaldi sadece. O yuzden erken degil canim. Son zamanlarda zaten zorlancaz iyi olur simdiden al 😊 30 a kadar tum eksiklerimi bitirmis olurum bende buyuk ihtimalle.😊👍
Lindam47 Nuray23 çok teşekkür ederim iyi oldu postu açtığım yoksa hala erken diye tamamlamayacaktım 30 haftama tamamlıycam bende kısmetse 🤗
Biyolog-anne Lindam47 ben 28. Haftamda neredeyse bütün eksiklerimi bitirmiş aldıklarımı yıkayıp poşetliyordum. İlerleyen haftalarda birşeyler yapmak daha zorlaşıyor. İyi ki erkenden hazırlamışım şimdi kafam rahat gün sayıyorum 🥰🥰
Lindam47 Biyolog-anne iyi yapmışsınız bu arada ne tür poşetler kullandınız hastane kıyafetler için mi?
Biyolog-anne Lindam47 koroplastın fermuarlı poşetleri var onlardan aldım bi kutu büyük bi kutu küçük hem kıyafetlerini hem emzik biberon ne varsa işte steril edip poşetledim. Fazlasıyla yetti poşetler
Krizantem_ Lindam47 Hiç de erken değil bende 19 haftamdayım ve aldım birçok şey 😄 ama kişisel bakım malzemelerini sampuandir yağdır kremdir son ayıma doğru alacağım
Lindam47 Biyolog-anne bende öyle yapim yıkadıktan sonra bi sorum daha olacak emziği kaynattınız mı sıcak suda kaynat dıyenler oldu 🤦🏻♀️
Ortmenanne16 Lindam47 bence erken değil ben 27de ne varsa yıkadım ütüledim hatta ne kadar erken o kadar iyi 33. Haftamdayim kolum zor oynuyor 🤭🤭
Lindam47 Ortmenanne16 iyi yapmışsınız 🥰 elde mi makinada mı yıkadınız kıyafetleri🤦🏻♀️ Hangi deterjan kullandınız😌
eeygnn123 Bence gayet iyi almışsınız hatta almaya devam etmelisiniz ben 27+3 üm kendime göre liste yapıp indirimde gördükçe tamamlamaya çalışıyorum ve böyle daha iyi oluyor şimdi e Bebek indirimini bekliyorum☺️☺️
Biyolog-anne Lindam47 önce emzik ve biboron temizlemek için deterjan almıştım onunla yıkadım ardından sterizatör e attım. Ama sterilizatör şart değil kullanma klavuzunda yazar nasıl kaynatılacağı. Yada YouTube da falan illaki vardı anlatımı bakabilirsiniz