Pammuk Kızlar acayip bir burun kuruluğum var aldığım nefesi boğazımda hissediyorum resmen sabahta burnum kanadı gebelik belirtisi ile alakalı olduğunu sanmıyorum acaba ovitrelle gonal f falanmı yaptı yaşauan varmı böyle bir durumu
Kaderaslan Pammuk gebelıkle alakalı benımde burnum kanıo ve cok kuru bogazım kuruyo sanki. Doktora soledım tansıyonun normalse hamılelıkden dedı burun soreyı verdı nemlendırı
Ozge20ulu Pammuk bendede maalesef var hele dışarı yürüyüşe çıkınca hep ağzımdan alıyorum havayı bu yüzden maskeli de zor oluyo😞
Duygu6166 Pammuk benim ilk şüphelenme sebebim burun tıkanıklığıydı yani aslında tıkanık değildi ama kuru oluyodu değişik oluyodu sonuç şuan 17 haftalık hamileyim☺️💜
Mavimsiii Pammuk benımde gebelıgımın basında yanı taaa en basında ıkı uc dört haftalıkken tıkanıklık ve kuruluk başlamıştı bepanten burun ıcı nemlendırıcı kremi var çok ıyı gelıyor tavsıye ederım
Pammuk Kaderaslan ama daha adetime 5 6 gün var hemen hemen sanmıyorum olduğunı olsa bile bu kadar çabuk belirti olmaz heralde iki gündür çok eahatsız ediyor
Kaderaslan Pammuk ha siz henuz gebelık bellı olmadıgı ıcın sordunuz pardon yanlıs anladım ben ozaman.
Pammuk hanibazen yaa çok güzel umut ediyorum inşallaj öyledir ama sanmıyorum ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum
hanibazen Pammuk yani gebelik belirtisi olarak duymadım burun kuruluğunu ama hamilelikte burun tıkanıklığı kuruluğu oluyo diyolar. Benim en büyük belirtim adet olucakmışım gibi kasık ve bel ağrısıydı. İnşallah hamilesinizdir ya da en yakın zamanda olur 🌿
Pammuk Duygu6166 evet tıkanık değil kupkuru bişey ilaç yan etkisi diye düşünüyorum bu erken belirti olacağını sanmıyorjm ama inşallah öyledir umıtlandım şimdi🤗
Mavimsiii Pammuk kuruluk çok net emın degılım ama tıkanıklık kesın hamılelıkten oluyor tabı soguk algınlıgı yoksa artan hormonlar yüzünden mıs ama inşallah hamılesındır 🤲🏻🤲🏻🤍
Vildan_C Pammuk Merhaba bende kanama olmadı doğrusu toza alerjim olduğu için çok hapşırıyordum o zaman kanama oluyordu, şuan 32+5 im ama burun kuruluğu yüzünden nefes darlığı çekiyorum uyuyamıyorum oturunca rahat edebiliyorum sadece 😬