Kızlar 5 günlük anneyim 9 aydır göğüslerim hiç şişmemişti Doğumdan 2 gün sonra beni geceleri üşüme titreme sıtma gibi birşey tuttu ince giyiniyorum sandım ama sorun başka birşey çıktı. Göğüslerimde fazla sütten dolayı şişmeler başladı bebeğin emdiği miktar az olduğu için kalan sütler damarlarımı tıkamış . Göğüslerime hem ağrıdan hemde sıcaklığından dokunamıyordum neredeyse çıplak gezecektim atlet bile değse ağrıdan ağlatıyordu çözümü sütü sağmakmış. Normalde çalışmıyorum ile gitmiyorum süt sağma makinesine ihtiyacım olmaz almasam mı diyordum ama gidip uygun hatta en ucuz manuel bir makineyi almıştım baby plus 60 liraya kullanasam da veririm diye resmen hayatımı kurtardı . O şişlik azaldı ağrı azaldı resmen emzirirken ağlamayı bıraktım o kadar memnun kaldım ki İnşallah sizin başınıza bu üzücü olay gelmez ama gelirse diye tavsiye etmek istedim bebeğim emerken ben hep acı çekiyordum şimdi çok daha iyiyim eğer çok fazla bütçe ayırmam derseniz 60 liralık manuel benim işimi fazlasıyla gördü ve söylendiği gibi de yorucu değil açıkçası o ağrıdan sonra manuel olması yorulmanız aklınıza gelmiyor🥰