okunmusciklet Kızlar bugün 19+3 olduk ama ben şu 1 haftadır asla geceleri uyuyamıyorum aynı durumda olan varmı ne önerirsiniz?
tugce_25 okunmusciklet o haftalarin değerini bil o 1 saatlik uyku bile yeter sana 34 den sonra hiç uyuyamiyorum ben dönemiyorum hareket edemiyorum 😁😁😁yemin ederim piskolim bozuldu
Ozge20ulu okunmusciklet niye böyle oluyor anlamıyorum geceleri4 ,5 kadar yatakta dön dolaş zaten karnın acikiyo git ye🤪sabah oluyo sonrada öğleye kadar uyu 🥰
Aselinannesi12345 Merhabalar 30 haftadayız uyumak lüks bize artık son iki aydır geceler geçmiyo uyumak ne mümkün bacaklardan deli gibi geziyom evde huzursuz bacak sendromuna yakalandım uyumak hayal oldu
MeralOzsen Aselinannesi12345 geçmiş olsun canım Bende aynı durumdayım doktorums danışıp magnezyum diasporal kullanmaya başladım 3 gün önce yavaş yavaş iyi gelmeye başladı bana bir de soda içiyorum her gün sen ilaç takviseyi almıyor musun
-mercimek- 28 haftalığım ilk Aydan beri yarasa gibi ayaktayım tüm gece. Yahu millet uykudan gözlerini açamaz ben asla uyuyamıyorum. En son doktor ilaç yazdı o bile fayda etmiyor
Aselinannesi12345 MeralOzsen kannilaclari magnezyum kullaniyorum ama hic fayda etmedi deli gibi geziyom gece😁
Aselinannesi12345 MeralOzsen çok değişik bir şey ağrı olsa degil kramp değil anlatması çok zor bi hastalık 🤲
MeralOzsen Aselinannesi12345 hadi ya fayda etmedi mi üzüldüm gerçekten aynen bende sabahlıyor ve sinirden evi turluyordum çok şükür yavaş yavaş ilaç etkisini göstermeye başladı ama saat 2-3 önce uyuyamıyorum yşne o başka 😬😁😂
MeralOzsen Aselinannesi12345 evet ya çok ilginç bir şey geçen akşam uzanarak oturmuştum yerimden nasıl zıplıyorum bi görsen eşim napıyorsun öyle dedi ben bişey yapmıyorum huzursuz bacak işte bu gör dedim 😬😂
Dilek_erduann Kızlar bende 8 haftalık oldum kasık agrim var çok fena özellikle geceleri böyle artiyo normal mi acaba ağlıyorum resmen ağrıdan progestan kullanıyorum tabletini ve iğnesini ama hala çok ağrıyo
okunmusciklet Dilek_erduann yerleşiyodur belki bebek ondandır benimde hergün ağrıyordu kasıklarım inan
tugce_25 okunmusciklet 2 saatlik uykuyla duruyorum sancim var vurup geçiyor devami gelmiyo ama uyutmuyo