Ceydanurgndztrk Merhaba anne adaylari ve anneler. 25 aralıkta dogum yaptim yavrum sarilik oldu. 2 gun hastanede yatti sariligi hala geçmedi. Sarılıgı yaşayan varmi
Semaykuntt Ceydanurgndztrk anne sütü yetersiz ise mama verebilirsin canım mama ve anne sütü verdiğin gece ertesi günü değeri düşmüş olacaktır zaten bizde öyleydi mama ve anne sütüyle dusurduk en azindan 40 i çıkana kadar anne sütü yanında mama verebilirsin
Babyy1S Ceydanurgndztrk benm bebegimde 16 cikmisti sariligi ilk gunden beri hem mama hem süt verdim fakat yeterli doymuyormus 1 gun boyunca her 1.5 saatte mama ve kendimi emzirdim ama agirlik olarak mama verdim sariligi ertesi gun 14de dustu doktor boyle devam et dedi anne sutu yetersiz ise mama verin derim ilk ay cok onemli
Hilalbattal01 Ceydanurgndztrk şekerli su da verebilirsiniz Bi kaç kaşık 1 2 saate bir oda iyi geliyor
Elifsu63 Ceydanurgndztrk butun bebekler dogdugu zaman saralik oluyor bol bol anne situ ver bide anne sutu ilk geldiginde sari sut gelir onu ilahim. Ver
Ceydanurgndztrk Semaykuntt sürekli emziriyorum evet ama büyükler varya anneler özellikle illa anne sütü olsun mama olmasın diyorlar :(
Semaykuntt Ceydanurgndztrk onlara bakma canım ya olmayınca olmuyor sadece mama vermeyeceksin ki en azindan 40 i çıkana kadar ver ki sarılığı dussun mama verince her iki göğsünü emzir muhakkak
Mcakir Ceydanurgndztrk bir de varsa makinanız sütünüzü sağın. Mama vereceksenizde mamayı göğüsünüze dökerek verin göğüsünüzü bol bol emsin sütünüz çoğalsın İnşAllah🙏🏻