Mrvtpz 33+3teyiz hala karar verip bebeğime beşik alamadım lütfennnn yardımcı olurmusunuzz annelerrrr hamişleeerr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
iremby Mrvtpz evinin alanına kullanımına gore degisir ben ilk kizimda uzun kullanirim diye park aldim ama yatak odamin tum duzeni bozuldu cok yer kapladi ve 1.5 sene falan kullandik sonra kaldirdik. Simdi anne yani alicam
dnmtgny Mrvtpz Bende yoyko’ nun anne yanıda olabilen park yatak tercih ettim. İlk 5-6 ay anne yanı olması önemliydi. Sonradan da çocuğun güvenliği açısından mantıklı geldi. Hemde sadece anne yanı alıp sonrasında ek masraf yapmak istemedik.
svmm Mrvtpz park yatak aldım ayrı ayrı sevmediğim için bi kaç modelin anne yanı olabilenleri de var bakabilirsin tek beşikte bütün özellikler daha iyi gibi geliyor bana kullananlarada sordum park yatak önerdiler 4-5 yaşa kadar kullanılıyor çünkü
Tdof26 iremby şimdi böyle söyleyince bi kafam karıştı 🤦🏻♀️ Bende sizin gibi uzun kullanayım düşüncesiyle park beşik aldım yer sorunumda var ama anne yanı alsam fazla uzun yatamaz diye düşündüm bilmiyorum artık yaşayıp görcez 🤷🏻♀️ 😆
Ozgeksn dnmtgny nasıl geldi acaba memnun kaldınız mı bende onu düşünüyorum da çok kaba değildir umarım kiwi zoddy ve yoyko arasında kararsızım da
dnmtgny Mrvtpz Hepsiburaya’ ya yoyko 8 in 1 yazdığında çıkıyor. Hatta şuan benim aldığımdan daha da uygun fiyatı.
dnmtgny Ozgeksn Henüz kullanmadım bende 30 haftalık hamileyim şuan ama kaba bir model değil. Normalde park yatak sevmeyen biriyim ve özelliklerini hoşuma gidince hiç görmeden internetten aldım. İçime çok sindi açıkçası. Her yere rahatlıkla götürülebilirde çocuğun rahatıda bozulmamış olur diye düşündüm.
TeacherrMom Mrvtpz henüz kullanmadım Allah nasip ederse 25 gün sonra kullanmaya başlayacağım. Ama ürün kaliteli gerçekten kullanışlı görünüyor kurulumu falan baya basit
Burcumtlg Bizde bebekonfor un anne yanını tercih ettik. Hem yatakla birleşik, hem görüntüsü güzel, hem fiyatı uygun hemde uzun süre yatabilir. Korumalığı ayarlanabiliyor yüksekliği. Oldukça geniş ve konforlu. Adı gibi
Busrademir Merhaba Mrvtpz merhaba, ben İKEA’nın gulliver serisinin beşiğini almıştım. Çok memnunum iki yaşında oğlum. Bu zamana kadar odamızda yatagımızla birleşikti. Ön aparatını takmadıgımızda yatağa birleşik oluyor. Sonra aparatı taktık ve odasına koyduk. Odasında yatıyor. 60*120 Çok sık ve yer tutmuyor. Tavsiye ederim.