Ncmtntuuba Kizlar kaşığın değil böyle bacaklarımın genital organla birleştiği yerlerin ağrıyor.. bide genital organımın gobeginle birlestigi yerim ağrıyor.. 33. Haftadayim.. normal mi ?
_Mother_ Ncmtntuuba çatı ağrısı olabilir mi canım bir fikrim yok inan üstte kalsın bilgisi olan çıkar inşallah geçmiş olsun
Semaykuntt Ncmtntuuba çatı ağrısı yani zor bir ağrı magnezyum içmeyi aksatma derim ve artık bebek kendini doğuma hazırlıyor oluyor böyle ağrılar 😉
Irmakkk01 _Mother_ Kuzum bebek hem büyüyor hemde doğum poziyonu yani aşağıya donduyse kafası baskı yapıyordur bende de bebeğim doğum kanalında aynı şeyler hatta daha fazlası oluyor 37+3 m bende
Ncmtntuuba Irmakkk01 cuma günü muayeneye gidicem bebek ne pozisyonda bilmiyorum ama gerçekten kemikleri agriyo. Bu 3 gündür resmen kitliyor beni
didemblr Ncmtntuuba ben de 34. Haftamdaym 24 lerden beri fln aynı ağrı oluyor. Doktoruma sordum ve kemiklerin esnedigini normal olduğunu ve ihtiyaç hâlinde ağrı kesici parol icebilecegimi söyledi
minisinannesiiii Ncmtntuuba sağlık ocağı doktoruna sormustum bebek büyüdüğü icin demisti ama oturduğum yerden kalktığımda biraz iki büklüm kalıyorum Allah bütün annelere yardım etsin insallah 🤲❤
minisinannesiiii Ncmtntuuba Allah yardım etsin zor valla insallah sonundaki güzellik hepsine degicek 🤲❤