mavikelebek_ şikayet etseydiniz keşke terbiyesiz 👿 benmde ilk gebeliğimde kalp atışı olmamıştı ona sıra alıp gitmiştik onun odası boştu neyse girdik baktı kalp atışı yok saglıksz bi gebelik kürtaj falan böyle kötü kötü konuştu sanki bi canlıdan bahsetmiyoda çürük bi eşyayı çöpe atacak gibi aglaya aglaya çıktım hastaneden devlet hast gittim orda da aynı çıktı neyse 8. Haftya bekleyelim dediler yine olmadı ama ben kürtajı devlette oldum özele para vermek istemedim açıkçası 10 dklık işlem için sonrasında bende bi karın ağrısı günlerce karnım ağrıdı raporum bitti işe başladım pazar günü bi karın agrısı ama ölüyorm ambulansla devlete gittim Sinan diye bi doktora denk geldim salak salak bagırıyo altttan muayene edecz dedi nasıl yani ddM bilmiyorum sonuçta ilk gebelikti muayne olmak istemiyorsanız olmayın bilmem ne bağırmaya başladı ki ambulansla gelmişim acil hastayım yani bana dil altı hapı verdi sancım var daha çok sancım olacakmış sonra geçecekmiş kuzenimgile gittim eşim işte diye lavaboya oturdum kalkamadım kusuyorm ölüyodm resmen kuzenim aldı palmiyeye götürdü beni akın Karaca nöbetçiymiş serum takıldı içimde kan birikmiş et parçası gibi içimden düştü hasta bezi vardı altımda tamda odasına giderken asansörde düştü ister istemez rahatsz etti yürüyüşümü etkiledi bana diyo ki ameliyat olmuş gibi yürümene gerek yok ddM ben ne yaşadığımı biliyorum bilip bilmeden konuşmayın kapıyı çarptım çıktım nefret ettim o adamdan