Ahh canım kardesim ahh özele doktora gitmiştim 5 haftaliktim doktor düştü düşecek dua et dedi ilaç bile vermiyordu ben demesem ilac ver diye seni o kadar iyi anlıyorum ki ertesi gün başka bir doktora gittim oda evet tehliken var ama umutsuz değil dikkat et ilaçlarını kullan dedi 6 . Haftamda kalp atışını rahimden dinledi ama çok çok az atıyordu duzensizdi kesesi de yamuk görünüyordu umut her zaman var dir en azından kalbi atıyor dedi 8. Haftada gittim gayet güzeldi hicbir sorun yoktu şükürler ettim rabbime şimdi 13+1 hamileyim 11 hastalıktan hareketlerini gördüm bebegimin yani bunları umudunu kesme dua et diye anlattım çok acı verici birşey ama yaradan her şeyin en iyisini bilir bol bol dua et canım benim yalnız değilsin dualarimdasin sen ve senin gibi olan tüm kardeşlerim yeterki Allaha don ve sığın herşey nasiptir hem sakin pes etme ben çok duydum böyle hamileliği sıkıntılı geçip sağlıklı evlat sahibi olanları o yavrun seni duyuyor görüyor üzme onu annesi sen savaş ki yavrun da savaşsın canım benim inşallah doğum haberlerini alırız allah yar ve yardımcın olsun.En güzele emanet ol 😊😗