Merhaba kızlar🙂 Bende artık burdan emekli oldum🤭 Ama size zamanım oldukça bilgilerimi paylaşacağım 🥰 Gelelim hikayemize.. biraz uzun gelebilir şimdiden özür dilerim. Bebek isteyenler içinde umut olmak isterim o yüzden biraz başından anlatacağım 😁 Beni bilenler bilir vajinamus hastası değilim.. Evlendiğimden 11 ay sonra eşimle birlikte olabildim. Neden vajinamus değilsen bu nasıl oldu diyeceksiniz. Ben evlenmeden önce şu kulaktan dolma yok şunu yapma kizlik bozulur muhabbeti yüzünden kendimi kontrol ettirdim. Fakat şansıma gelen doktor tecrübenin sıfırı olduğu için bildiğiniz canımı yaparcasına parmakladi. Sonra evlendim ve hep o an dokukunca canımın yanacağını düşündüm zorladım kendimi inat ettim aylarca ama yine olmadı en sonunda psikolojik destek aldim o da fayda etmedi. Bende kendimi hiç kontrol ettirmedim bir daha korkumdan 😁 sonra kafaya koydum kendim aldiracaktim ve olacaktı. Evet bole birsey varmis da ben duymamışım 😁 Neyse Ankara da alanında uzman doktor buldum ve İstanbuldan Ankaraya gittim sırf o is icin🤭neyse doktor beni teselli ederek muayene etti ki meğer benim zarim fazla kalın ve etliymis. O yüzden olmamış burda benim gibi kendini vajinamus zannedenler alanında uzman bo doktora gitsin diye baştan anlatayım dedim😁 gelelim bebek hikayemize. Burada bebek isteyenler için anlatacağım. Bebek yapmaya karar verdik. Şansıma koronaya denk geldi nisan sonuydu. Cok rahattım hamile kalamam hemen diye düşündüm. Çünkü gittiğim doktor hemen olmaz zamana bırakın dedi. Bende hamile kalmam nasılsa deyip zayıflama çayı sipariş ettim. Adet gördüm ama 3 gün sürdü herhalde stres yaptım koronadan kesildim diye düşündüm. Gene yumurtlama günleri takip edip ilişkiye devam ettim . Yumurtlama günümün olduğu gün idrar yolları enfeksiyonu oldum bir dahaki aya kısmet dedim. Çayım bir türlü gelmedi. Bende evde spor yaptım temizlik yaptım can sildim. Derken Bende gariplikler başladı. Esim yanıma yaklaşınca ter ve ağız kokusu midemi bulandırıyordu. Oysa hiç bole şeyler hissetmedim eşimi çok seviyordum ama garip ona karşı da takıntım oldu kiziyordum herseye. E yanimda da tek o vardı. Neyse garibim baya cekti beni. Derken vişne hiç sevmem ama deli gibi visne istiyordum ole bole değil nereye bakti isem o tazecik vişneyi bulamadım. Annem ve arkadaşım bi test yap dedi. Ben açıkçası hiç düşünmedim dediğim gibi doktor olmaz demişti bana. Testi yaptım koydum oraya 🤭 arkadaşım hatırlattı 😁 gidip baktım çift çizgi. Test bozuk sandim bi an. Gene de emin olamadım. Neyse iki test dsha aldim ıkisi de pozitif. Ben şok🤭sonra ablama haber verdim dış gebelikden bahsetti. Umutlanma hemen olmaz dedi. Ben garip bir şekilde umutlandım. Esim keseyi görene kadar inanmadı. Doktorun söylediği yüzünden. Hamileliğim çok rahat geçti. Ne mide bulantısı ne kusma baş dönmesi agri. Sadece huzursuz bacak sendromu yaşadım. Onu da Rabbım kimseye vermesin ne illet birseydi o. 34. Haftamiza kadar herseyimiz çok normaldi. Bilenler bilir göbek çevremiz 2 hafta geriden geliyordu. Kendimi suçladı. 12kg almıştım diyetisyen bana rejim vermişti. Az yiyordum. Diyeti kestim ve öğün sayımı baya yükselttik hafyada 2 3 kg olurcasina. Et sut ürünleri tükettim. Fark 1 haftaya düştü ama boynumuza göbek kordonu dolanmış. Yine stres beni benden aldı elim hep orda yaşayan bilir Rabbım kimseye vermesin. Bir dahaki hafta 2 tur demişti. Alın dedım kuveze de girse yaşasın dedım. Derken 37 de açmıştı doktorum 38e girince aliriz dedı. Ben dayanmaz deyip inat ettim çünkü 3 gün öncesinden nisanim gelmişti. Doktor bekle dedi ve hafyaya cumaya randevu verdi. O cumartesi günü biraz ağrım vardi yattım pazar günü temizlik yapcaz pzt annemler gelecekti. Gece eşimle geç saatte kadar oturduk wc ye gittim yatmaya hazırlandım eşime de masaj yap belime dedım tam yattım ki o da ne altıma işedim. Yani ben ole sandım yok sıkıyorum gelmeye devam ediyor. Anladım ne olduğunu ama bor korku sardı beni ya Bebege birsey olursa diye apar topar hastaneme gittim. Saat 4tu kontrol ettiler gelen suymus ama ne su bitmek bilmedi. Sonra sanci odasına alacaklardı ki benim catim musait değil sezwryan yapın dedım. Gece sut içtiğim için beklemek gerek dedi. Nst gırdım sancim yoktu sabah 6 oldu allahim o ne bi samci ki sormayin😁 8 oldu doktor yok 8 bucuj oldu anestezi doktoru gelmemiş kendi doktorumada ulasamamislar. Normal doğum yapsam çekilir de çıkamaz ben niye sancı çekiyorum dedikçe sancim çoğaldı. Çıldırdım 9 oldu gelen giden yok. Kavga ettim kim varsa ölsem kurtaran olmayacakmış ne demek doktor yok. Derken o an doktor gelmis Allah razı olsun. Acil sezweyana aldılar beni. O an anestezi doktoruna kızacakken korkum başladı. Ya hissedersem diye😁 sancimdan iğne yapmaları zor oldu pek hissetmedim açıkçası diğer sorun ya uyuyamazsın oldu. İki de bir uyusmadim deyip durdum doktorlara. Bir bayan vardi o kovuşturmaya başladı beni memleket Derken ben strsrten titriyordum. Aman allahım o ses ne gösterdiler bana korktum çok küçüktü kuveze girer gibi geldi çok küçüktü çok üzüldüm ne dikiş hissettim o an ne acı tek derdim oğluma kavuşmakti. Çok şükür 2660gr doğdu ve sağlıklıydi. İlk gün yürümek için zorladım kendimi ve ertesi gün taburcu oldum. Şimdi evdeyiz benim sarı şekerim yanımda yatıyor. Rabbım isteyen ve bekleyen herkese sağlıklı evlat versin. Sormak istediğiniz varsa burdayım seve seve cevaplarım 🥰