HBetul Deniz68 benimde aynısı oldu hiç çatlamamıltı karnım her gün kremle arkadasım az olur belki çatlağın ben kremlemedim önemsemedim çok olmadı diye şimdi 2 hafta da baya sinir bozucu catladı kaşınan yerler gönek deliği etrafı ve altı parlak parlak oldular 🥺
Deniz68 senaack Evet doktora gittim yağ ve kullandigim krem alerji yapmış şuan sadece sudocrem kullanıyorum ve kaşıntı şurubu daha iyiyim çok şükür
Deniz68 Efsane01 Alerji olmuşum canım ben çatlamasın diye bolca yaģ ve krem sürüyordum onlar alerji yapmış
Efsane01 Deniz68 çok geçmiş olsun canım 🥰Ben de mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyordum ki ilk bebeğimde de kullanmıştım çok memnun kalmıştım hiç çatlak olmamıştı ama içeriğini değiştirmişler aynısını piyasada bulamamıştım ve bu kullandığıma aynısı demişlerdi😕ondan dolayı ben de alerji olmuşum kremi bıraktım ve hemen hemen düzeldi diyebilirim çok şükür 🙏
Deniz68 AlevY Evet hatta doktorum da dedi sudocrem veya bepanthol kullan diye :) başka birşey sürme dedi
Happy- Deniz68 benim ilk kizimda senin dedigin glibi cok kasiniyordu aklina geldikce vucudunu nemlendir bana da gobegin catlayacak kasiniyorsa falan dediler ama surekli nemlendirdim hic catlamadi neutrogena kuru ciltler icin olan nirmal el kremini surdum istedigin kremi kullanabilirsin onemi olan nemlendirmen vucudunu
Deniz68 Happy- Benim aksine sürekli krem ve yağ sürmekten alerji olmuş. Yağ ve çatlak kremini sürmeyi bıraktım kaşıntı surubuyla sudocrem kullanıyorum çok şükür daha iyiyim
Psydn Deniz68 Hindistan cevizi yağı iyi geliyor bana sende kullanabilirsin hem katkısız doğal bir ürün
mavikelebek_ Duygukocc yaa bende 35+3 üm ama sanırsın karnım 40 haftalık benimde kaç kilo doğdu direk size verildi demi benimde erken doğum riskim var
Duygukocc mavikelebek_ 2475 gram 51 cm doğdu bebeğim normalde direk bana verilicekti ciger geliştirici iğne yapılmıştı çünkü ama doğum sırasında ciğerindeki suyu tamamen boşaltamadığı için küveze alındı biraz oksijen verildi normal doğum kontrolu tetkitler tahliller yapıldı sonra aldım bebeğimi 2 gün yattı küvezde
Tugcekkkkk Deniz68 çatlama oluyor canım. Cildin çok geriliyor o yüzden. Mutlaka günde iki defa badem yağı sür nemli tutmak iyi geliyor
Tugcekkkkk Deniz68 bende de olurdu inanılmaz rahatsız edici neyseki son ayında sın 😊inşallah geçer bir an evvel
Nazmiyekndmr Bende bi post açtım ama henüz gören olmadı benimde kollarımda böcek ısırığı gibi şeyler var kaşımasan duramıyorum biraz araştırdım karaciğerle ilgili bişeymiş erken doğum ve ani bebek ölümü sebebiymiş 18 haftalığım bu konu hakkında bilginiz var mı
Deniz68 Nazmiyekndmr Dayanılmayacak kadar kaşınıyorsa doktora gidin çünkü kaşıyarak da hasar veriyoruz ben 4 gün bekledim kaşıntı geçecek diye ama o 4 günde karnımı mahfettim şimdi pütür pütür heryeri