minikturta Arkadaşlar iyi akşamlar burda farklı farklı şeyler okuyorum mesela süt parası , süt kartı , hamilelikte sigorta gibi falan başka neler var devletin sunduğu 😀
91ARIN91ASK minikturta birde devlet bebeğe hediye veriyormuş eve gelip İstanbul da isen İstanbul kart verebiliyormuş bebeğin 4 yaşına gelinceye ücretsiz akpil veriliyormuş anneye
Safisss minikturta İstanbul’un bazı ilçeleri hoşgeldin paketi veriyor du ama bazıları pandemiden dolayı ara verdi
Duygukocc minikturta bursada hiç birşey yok milletin başkanları hediyeler bezler paralar veriyor bizimki tırt bursada yaşıyorum sadece devletten doğum parası aldım 300 tl okadar
minikturta 91ARIN91ASK Allah Allah 😀 yeğenim doğduğunda Ankara Büyükşehir Belediyesi hastane çıkışı olarak hediye bi set vermişti ama başka yerde görmedim bunu 😀
Merveakbulutt 91ARIN91ASK devlet vermiyor canım onu kaymakamlık veriyor benim arkadaşım da aldı bende aldım
91ARIN91ASK minikturta evet 4 yılmış bide araştırmak lazım bilgi sahibi olmadığımız için belki ayrıcalıklı insanlara veriliyordur
91ARIN91ASK Merveakbulutt bilgim yok burda duyduğumu söyledim ilk bebeğim yeni öğreniyorum herşeyi bu sayfa sayesin de
minikturta Duygukocc veriyorlarsa herkese verilsin şehir şehir niye ayrıcalık yapılıyor Istanbuldaki fakir bursa da ki zengin mi 🤦♀️
Duygukocc minikturta aynen öyle valla sigortamız yok ben çalışamıyorum eşim işten çıkartıldı bebeğime bez mama lazımdı alamadık gittim aile hizmetlerine yardımcı olmadılar sanki dünyaları istedik alt tarafı bezle mama istedik
minikturta Duygukocc başka ülkenin olsaydı o çocuk hemen verirlerdi kendi vatandaşlarına hayırları yok🤦♀️
Merveakbulutt 91ARIN91ASK Bende çok güzel şeyler öğrendim bu uygulama sayesinde . rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim