Raymalifalitiko Hatice35 ya zaten hamileymissin ben postun zamanına bakmadım öyle meraktan ne çıkacak diye yorum yaptım 😀 Tebrik ederim Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağına almani da nasip etsin inşallah 😇
miraclemomm Hatice35 Süpersin ya, böyle acaba hamile miyim diye sorulduğunda herkesin birbirine dua etmesine ve sonrasında hamilelik haberi almamıza bayılıyorum 🤗 Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla gelsin çok sevindim ❤️
Hatice35 miraclemomm amin canım çok sağol zor bir süreçten sonra hamile olduğumu öğrendim Rabbim istiyen herkese nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤗🤲
miraclemomm Hatice35 amin canım amin çok şükür olmuş ama inşallah sorunsuz bir 9 Ay geçirirsin 💕 1,5 yıl herkese kolay ama sana çok zor gelir. Benim 5 ayda geldi miniğim onda bile ne kadsr korktuk acaba sorun mu var diye. Bende de 5 cm myom var çünkü.
Hatice35 miraclemomm inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤗
Hatice35 Omutlu sağol canım Allah razı olsun gerçekten gidip gelip dua ediyorum Rabbim inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊🤲
PinarMehmet Hatice35 yaaaa çokk sevindimm🥰🤗 biraz geç gördüm kusura bakma🙈 inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın güzel bebişini, Allah hayırlı sağlıklı uzun ve muusmutlu bir ömür nasip etsinn💕
Hatice35 PinarMehmet sağol canım çok sağol çok şükür 5 haftalık olduk dün keseyi de gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😊