En başta şunu söyleyim Yazan herkeze çok teşekkür ederim Allah razı olsun dün bu postu açmasam belki korkudan yine gidemecektim sizler içimi çok rahatlattınız çok dua ettim hepinize rabbim de sizin en zor zamanınızda yanınızda olsun inşallah sizden aldığım güçle sabah hemen gittim doktora şimdi geldim diş kliniği den kanal tedavisi başladı ama dişim çok iltihaplanmış o yüzden 3 seanda yapalım dedi doktorum iltihapı tamamen atsın dedi. Korka korka gittim ama doktorum çok anlayışlıydı sürekli ağrı hissediyormusun diye sordu bi ara hafif sızlama hisettim belirttim hemen çok ufak Bi miktar daha uyuşturdu ondan sonra sadece ses vardı elhamdülillah hiç ağrı hissetmedim. Kendime çok kızdım bu kadar kolay Bi uygulama için kaç gece ağrıdan sabahlara kadar ağladım. Burdan dişçi fobisi yüzünden o ağrıyı çeken arkadaşlara sesleniyorum asla korkmayın dua edin sakin olun hiçbişey hissetmiyorsunuz ve sonradan keşke daha erken yaptırsaydım diyeceksiniz lütfen diş ağrısı çekip hayatınızı zindan etmeyin 👍