segoseco Kızlar ya biz 23 3 haftalıgız erkek bebiş imiz olcak ama karnım aşşada yanı yukarda degıl sızce duzelır mı kız bebege hamıleyim sanki aşşada yukarda cokta yok
NeseMf segoseco karın şekliyle cinsiyetin ne alakası var eskidenmiş o artık ultrasonla bebeğin iç organları bile belli oluyor :) karnınızın aşağıda olması sizin anatomik yapınızla alakalı bir durum 🤷🏻♀️
Erdem2121 segoseco ne alaka canım. Karın yapısı ile cinsiyetin alakasi yok. Kızımda ağzıma girecek kadar yukardaydi. Şuan 25 haftamdayim. Karnım aşağıda ve erkektir. Yapıyla alakali
Sedanury segoseco Bende 20 haftaligim benimde oğlum olcak benimde karnım aşağıda normalde tam göbek değilimin olduğu yerde oluyor ama idrarımı yaptıkdan sonra aşağıya düşüyo normal mi bide agrım oluyor idrardan sonra aşağıya gelince .Bu ay doktorada sorucam .
Tugceonur segoseco yukarı çıkmaya başlar yeni yeni çıktı benimde 29 haftalığız kızım olucak resmen ağzıma geldi karnım alakası yok cinsiyetle ama sen cok endişe ettiysen doktoruna sor mutlaka 🌸
Babymomannesi Erdem2121 benimde bebeğim kız valla ağzıma giricek 😂😂 nefes alamıyorum oturamıyorum sürekli uzanırsam rahat ediyorum bence aşağıda olması iyi iki lokma yemek yesem hemen rahatsız oluyorum 😢
Erdem2121 Babymomannesi ben ne çektim Allah bilir. Kızımda midem yüzünden azap çekiyordum. Ne nasıl acirdi nasıl yanardı.gece gündüz ağrısı sızısı dinmezdi. Çok zordu bunda çok şükür midem bugüne kadar acımadı inşallah sorunsuz biter. Sanada ne desem boş çünkü o ağrıyı siziyi ne yapsanda geçmez😃
Babymomannesi Erdem2121 inşAllah 🤲🏻 Yaptığım şey onu kucağıma alıcağın günü hayal ediyorum herşeye değer harelde 🤱🏼
Bgs segoseco 30+6 olduk hala aşağıda karnım benimde oğlum olacak.Yukarda olanlar çok zorlanıyor nefes almakta falan
Psydn Bgs bende 30+4 benim de aşağıda o vücûd yapısına bağlı birazcık beni gören erkek mi diyor hayır kız diyorum hiç kıza benzemiyor karnın diyorlar 😂
Bgs Psydn aynen öyle yapıyla alakalı bencede ve iyikide öyle arkadaşım geçen ay doğum yaptı onunkide erkekti ama resmen göğüslerinin altındaydı artık ve nefes alamıyordu
Merveyakup Erdem2121 bende 24+4 haftalik riskli gebelik benim bende Genesis Mahmut Erdemoğlu na gidiyodum oda prof oldu gitti geçen hafta beni kime yonlendirirse ona gidicem
Erdem2121 Merveyakup hemen hemen haftalarimiz aynı doğuma 3 ay kalsın Dünya doğum Ömer yalinkaya gidecm. Senin ilk hamilelik mi
Erdem2121 Merveyakup çok zor ya sürekli yatıyor musun? Ben akşama kadar temizlik bulaşık yemek yapıyorum bazen halim kalmıyor. Cinsiyetin belli mi.