MerveBostann Merhaba kizlar yarin 14 haftalik olacagim ve kontrolum var. Ikili testte cinsiyet kiz olarak tahmin edildi. Yarin cinsiyeti ogrenebilir miyim sizce net olarak ?
Tulay01 MerveBostann Özelee evet öğrenirsin banada 13+4 te kız dedi ama inşallah yanılmıştır 2 kızım var hayırlısı yinede Allahtan 😍
Kubosunyavrusu MerveBostann bana 13. te erkek dendi 14. Bitmeye yakın kontrolum vardı kesin erkek dedi hatta pipisinide gördük emin oldum. Çikolata veya şekerli birşey yiyip git istersen hareketleniyor diyorlar gerçekten bebeğim çok hareketliydi gönlünce olsun herşey inşallah ❤️
MerveBostann Tulay01 ayy heyecanlandim canim cok merak ediyorum. Oncelik saglik tabiki. Cok sanslisin canim ne guzel kizlarin var 😋
MerveBostann Kubosunyavrusu çok heyecanlandim canim evet tatli seyler yiyip gidicem cok tesekkur ederim insallah yarin ogrenirim 😘😍
MerveBostann Beren123 doktor iyice inceliyor usg de belli oluyor canim cok ogrenen var ikili testte benim doktor sadece tahminde bulundu buyuk ihtimalle kiz dedi
Hilalylmz58 Tulay01 isallah cnm. Allah gonlune gre versin bugunde devlete gttim ben bacaklrini kaptmis ama kiz gbi dedi ama net degil dedi zaten ozlde heo kiz dediler 🤭