edaelifokmn Kızlar bebişim için yenidoğan sleppy bio natural bezlerinden almayı düşünüyorum ama 1 numaradan kaçlı paket, 2 numaradan kaçlı paket almalıyım yada direk 2 numaradanmı başlamalıyım..? Bu konuda tavsiyelerinş bekliyorum🙏🏼
Minisannesi2904 edaelifokmn ben 1 numara aldım 40 lı olandan bebeğin yapısına göre durum değişir diye bakalım 40 lı bitene kdr bence 2 ye geçerm diye düşünüyorum o yüzden 1 no fazla almadım önce bebişi görmem lazım😂😂
Yagmuraksu edaelifokmn 1 numara al ve bez stogu yapma eger bebegin cildi bunu kabul etmezse elinde kalmasın başka bez denersin
Ebruyavuz0 edaelifokmn Bende bu konuda kararsızım bilmiyorum 1 numaraya çok küçük 1 ay bile giyemiyor diyen de var prematüre bebekler için diyorlar 2 numara hemen büyük olur diyende 😕
edaelifokmn Yagmuraksu yok stok yapmak değilde ne kadar gerekliyse o kadar almak istiyorum bilinçli bir şekilde
Busra_0738 Ben 2 den başlamayı düşünüyorum zaten 1 2 kg fazla olanı alıyoruz genelde taşma falan olmasın diye 2 numara da 3 6 kg arası zaten 2 paket almayı düşünüyorum sonra bakıcam duruma 🙂ilk oglum da slepy aldım bunda da slepy düşünüyorum memnun kalmıştım bio falan almam heralde de normal olanden alırım
Nurbalam Busra_0738 ama 2 numara da göbek kordonu sıkıntı yaşatmaz mı acaba aklıma o takılıyorsa siz ne düşünüyorsunuz
edaelifokmn Busra_0738 ilk oğlunuzdada direk 2 numaradanmk başladınız banada sanki 2 numaradan başlamak daha mantıklı geldi bide 1 numaranın lastiklerinin sıktığını duydum
Busra_0738 edaelifokmn yenidogan aldım sanırım 1 paket tam hatırlamıyorum ama bunda 2 den başlıycak çabuk büyüyorlar gerçekten zaten 3 kilo dogsa diye düşününce 3 kilo ve üzeri almak lazım ben 2 3 paket 3 6 kg 2 paket de 6 9 kilo almayı düşünüyorum uslak mendili de 24 lü molfiks izotonik sulu olanı düşünüyorum ıslak mendil zaten her zaman ihtiyaç duyulan bişey uzun sürede götürür
edaelifokmn Ebruyavuz0 bende aynı kararsızlık içerisindeyim sanki 2 numaradan başlamak daha mantıklı gibi geliyor ama bilemiyorum umarım tecrübeli annelerden yazanlar olurda bizede fikir olur😕