GkeCanKaran Dygkr bnm 4 haftalıkken 3310 beta cıktı.herkes cok yüksek dedi.4.haftada tek kese göründü. Şuan 5+6 yız. Haftaya kalp atışı için gidicez.bulantılarım cok erken başladı sabah bulantılarım cok var.sizce ikiz olma olasılığı var mı ?
Dygkr GkeCanKaran canım inan bişey diyemiyorum her olasılık olabiliyor gebelikte açıkçası Daha tecrübelilere soralım bunu Smyyee42 🤗
Dygkr GkeCanKaran ben gittiğimde iki kese de görünüyordu doktora gitmeden 1 hafta önce beta hcg yaptırmıştım onunda değerini inan hatırlamıyorum canım vallahi 😙🙄
GkeCanKaran Dygkr ozaman bu gidişte anlaşılır bizim tek mi çift mi diye 🙂 haftaya perşembe gidicez doktora sürpriz yapıcakmı bize bakalım ☺
Smyyee42 Ben yaptım kızlar Doğum darısı başınıza inşallah sağ salim sizde alırsınız sizde inşallah çok güzel bi duygu 😊
Smyyee42 Amin inşallah sezeryan oldu sancılar olduğu halde açılma olması doktorumda sezeryana aldı bebeklerin durumu iyi çok şükür yanımdalar 😊🙏
Rengininucuzleri Dygkr benim de üçüzlerim olacak Allahın izniyle. 24.haftam bitti toplamda 20 kg falan aldım. Doktorum bana tabiki çok fazla vs dedi ama iyi ol sağlıklı ol yeter. İnsanlar tek çocukta 30 kilo alıyolar. Verilir sonrasında 👍🏻