merve0128 Hilalkartalmis ay benim sol bacağım pert resmen 😂 sağa sola döneniyorum yürürken falan çok kötü 🤦♀️ Sen kaçıncı haftadasın canım ben 34+4 teyim
maviruya Hilalkartalmis Ben. 31+5′im bacak ağrısından uyuyamıyorum. Dün doktor kontrolüm vardı doktor magnezyum yazdı onun için. Şu an elimde içiyorum hatta midem isyan ediyor çıkarmak için ben tutuyorum kendimi ne kana karışırsa kârdır diyorum 😂🤦♀️
Hilalkartalmis merve0128 benim daha 15+1 evet benimde sol bacağım kilolu da değilim şuanda 56 kiloyum
Kepiiiiianne Kacıncı haftadasınız ben 28 deyım ve ayak agrısından kıvranıyorum. 🤦♀️ Magnezyum bıraz rahatlattı doktorunuza danısın🙏🏻
merve0128 Hilalkartalmis bende hiç kilolu değilim canım magnezyumda kullanıyorum 18. Haftadan beri vitaminlerimde full hepsini kullanıyorum ve herşey normal ama doktorum ağırlaştın çocukta aşağıya çok baskı yapıyor o yüzden dedi ama senin çok erken belki magnezyum başlaman gerekebilir canım
Nurasl Hilalkartalmis 31+4 benim de bir haftadır bacak ağrıları başladı özellikle gece uyurken acıyla uyanıyorum
Mehtpsahn_53300 33 olduk walla artk leğen kemiklerim bacak aralar fln çok ağırıyor uzandgm zaman kalkınca düşecek gibi oluyorum basamıyorum üstüne bunlar heralde yawaş yawaş doğum belirtileri sanırsam ilk doğumum oldugu için blmiyorm hiç bşy
Almilaaa Benimde bacaklarım birkaç gündür aşırı ağrıyor, hiçbir şişlik yok ama ağırlaşmış gibi hissediyorum tuhaf bir sızı ve ağrı var devamlı😣