melisamother Kızlar sol kalçamda kaç gündür Ağrı oluyordu yürüyünce özellikle adım attığımda incilmiş gibi bir agrı, geçmedi şimdi komple kalçamda ikisindede ayaktaydın oluyor bu Ağrı niye oluyordur sizce aynısını yaşayan varmı 13 hafta 5 günlük hamileyim
gizemgnll melisamother bende de yeni olmaya basladı aynısı ama ben 35+2 deyim canm doktoruna sor sen her ihtimale karsı
nciPervaneSultanova melisamother 12 haftayım sağ kalçama öyle bir ağrı giriyorki sancıya dayanamıyorum sanki kemik yerinden çıkmış
Sultan42 melisamother ben oglumdada şimdi ikizlerdede yaşıyorum kramp gibi tam alt kemiklerim de kalçalarımda doktorum omega 3 verdi ama fayda etmedi ayakta çok durunca daha çok agrıyor ve yürürken acıyor bunu farkettim
Asli06671 melisamother geciyorrr ben hicc kipirdayamiyordum agliyodun agridaj dusunun o derece simdi 16+2 yiz gecti gibi doktor 12-15 haftalarda oluyo dedi birazda ayakta kalmakla alakali 🙂 dinleniceksiniz
melisamother nciPervaneSultanova ah ayni tarif ettiğin gibi önce tek kalçamda oldu adım attıkça sanki çokça kemik batıyor gibi şimdide iki kalçamda var tutulmuş agrıyor gibii çok sinir birşey yaaa
melisamother Sultan42 banada doktor omega 3 verdi icinde bir sürü vitamin var ama bir etkisi Yok ki oluyor yeni başladı üstelik bir kalçamda vardı yürüdüğümde kemik çıkmış gibi şimdi ikisindede var çok kötü 😞😞😞🤦🏻♀️
BaharCihangir Bende sag kalcamda oluyor ayaga kalkamıyordum hatta bir dönem siyatik agrısıymış umarım seninki degildir gecici biseydir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
BaharCihangir BaharCihangir Ve ayrıca bunun için magnezyum destegi alıyor yalnızca magvital bşraz daha toparlamama yardımcı oldu
Burcusrkn Ben de yaşadım 16 haftalık falanken topallıyordum resmen, doktor magnezyum verdi, kontrolünde söyle cnim doktoruna
melisamother Asli06671 bende 13. Haftadayım zaten muhtemelen ondan yeni başladı resmen yürütmüyor sanki kalçam çıkacak yerinden bende endişe yaptım bir anda
ardengunes Ben de bugun uzun bi aradan sonra gezmeye gittim AVM gezdim artık sonlara doğru kalcam ağrıdı eve geldim dinlendim geçti meğer ayakta kalmaktanmis iyice tembellestim yaa🙈
melisamother ardengunes evet genelde ayakta kalınca oluyor kalça yerinden çıkacak sanki baskı var gibi 🙇🏻♀️ Ne zor ne kötüüü
Esrahalil 37+5iz bizde bugün hiç yürüyemedim kalçamın agrısndan üstüne basamadım ilk hamileliğim acaba sancımı girdi die düşündüm kızım erken gelcek herlde dedim 💞dktra gittim😊değilmiş magnezyum eksklğindenmiş maden suyu iç sabah akşam gecer dedi
melisamother Esrahalil evet bu magnezyum ile alakalı herhalde benim bebekte bir dişlerdeki kalsiyumu aldı bir magnezyumumu daha kalmadı vücuda alacak birşey 😊😍😂
FatmaNurzehra melisamother canim bende de ahnisi oluyo suan 18 haftaligim ama hala devam ediyo yoruldugumdq yada agir bir ia yaptigimda oluyo uzun yurudugumde bide ☹
melisamother FatmaNurzehra evet aynen yürüdüğümde oluyor bendede ayaktayken oturunca azalıyor sanki kalçanda baskı var gibi değil mi böyle oyuluyor gibi 🙇🏻♀️🤦🏻♀️
Aysegulaydogan melisamother Bende yaşıyorum 35+4üm doktora sordum son ayın böyle olması normal dedi yürümek benim için kabus oldu çokk yoruldum 😢😢😢😢😢
Funnda Bende 25+4 haftaligim.. bugun olmaya basladi bendede ayni agri sol bacagimla adim attigimda sanki bicak sapliyorlar 😓😓😓 normalmi bende bilmiyorum..
melisamother Funnda ah bende öyleydi tek Kalçamda şimdi Oyulma hissi var sanki baskı var kalçamda Bendede endişe yarattı ama herhalde magnezyumdanmıs canım
zehra33 melisamother ben de 14+6 yıkın iki haftadır bende de oluyo bi süre sonra geçiyor. Ama o sancı gibi kramp gibi bişi sağ kalçamda oluyo ve mahvediyor kıpırdayamıyorum yürüyemiyorum😖 sorcam doktora gidince korkuyorum da bazen bi sorun mu oluştu diye
melisamother zehra33 Zehra’cıgım bende direk kötü birşey mi var deyip içim içimi yiyor valla bende 2 gündür sağ kalçamda bıçak saplanması gibi oluyordu şimdi iki kalçamda baskı ve oyulma hissi gibi olmaya başladı sanki kalçam yerinden çıkmış çok kötü ya 😞 ama magnezyum eksikliği kaynaklı diyorlar canım
Sultan42 melisamother bende aylarca çekiyorum dediğim gibi ilk gebeligimdedr yaşadım Doğum yapasıya kadar geçmemişti şimdi ikizler dahada zorluyor afedersin pantolonumu giymek için ayağımı kaldırmaya korkuyorum acıycak diye