hande123 Nur16 😒😒 Allah kolaylık versin valla o da zor ama biraz erken evlenmişsin gibi ama kader tabi inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz eşine de sabır dilerim onu da Allah korusun
Nur16 hande123 kader kısmet Allah karşılaştırdımı oluyo işte ya. 😂çok mutluyum ama kayınvalidemle oturuyorum işte 🤔
EmelBabacan biliyorum tabıkı 17 yasına kadar bandırmadaydım duymusumdur orayı sımdıde bursadayım merkezde
Nur16 Anneyimanne duymak istiyorum bende duyar duymaz eşime ses kaydı atıcam eşim uzakta olduğu için 😢hergün konuşuyorum ama koyuyor yokluğu bebişimden teselli alıyorum
Anneyimanne Nur16 inşallah duyarsın canım aynen cek bende cektim videoya aldım rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏 bebeğinle konus eşini anlat 🤗 ben eşim yanımda olmasına rağmen işe gittiğinde sürekli konuşup bebeğimle eşinle ilgili seyler konuşuyorum ☺☺
Nur16 Anneyimanne aynen konuşuyorum mutlu oluyorum ama bazen inanamıyorum hamile olduğuma kanda test yaptırdım bide dün gebelik testi aldım saklıcam onu 😂😂
Anneyimanne Nur16 ben bi düşük yaptım tekrar hamile kaldım ilk gebeliğimin bütün fotoğraflarını test sonuçlarını sakladım bende ve şimdi bunlarında saklıycammm kalsın ☺☺ Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏