Gamzissss Gokceee41 Folidoce kullanıyorum canım çok iyi şükür hiç bişey yapmadı istersen danışıp buna geçebilirsin 🌻
Dtinc Gokceee41 Osende 2M kullanıyordum bende; bu vitamin türü ilaçların hepsi yapıyor , 25 haftadayım , demir ilacı kullanıyorum vitaminlere ek olarak, o kdr kabızlık yaşatıyor kii maalesef içmekte zorundayız 🙄
Gokceee41 Pamugunannesi1 o kabızlık yaptı baya kötü oldum bugün Başka doktora gittim bunu engelli(sakat) çocuğu olan ve diyabet şeker tansiyon vs hastalığı olan anneler kullanır dedi bana folidece verdi
Pamugunannesi1 Gokceee41 Ya gerçekten mi sağlık ocağında ki doktor yazdı kadın doğumcum da onayladı öyle aldı güvenemedim diye moralim bozuldu şimdi bir araştırayım
Pamugunannesi1 Gokceee41 haftaya kalp atışını duymak için doktora gidicez söyliyim değiştirsin öyle şey mi olur ya
Gamzissss Gokceee41 Canım ben almadım eşim aldı ama Prilam diye mide bulantısı ilacı da aldı ikisine 100 TL vermiş sanırım sen daha iyiye almışın 💟
Gokceee41 Dtinc e et gerçekten mahvoldum bende idrarın rengi de koyulaşıyor mecburen kullanıyorum maalesef
Gokceee41 Pamugunannesi1 evet yaaa 😍 yeni evliyim bi de gerçekten çok mutlu olduk duyunca rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 🥰🎈
Pamugunannesi1 Gokceee41 Amiiin 😍😍😍bende 1 senelik evliyim nerdeyse martta nikah kıydık ama düğünüm eylülde oldu virüs mağdurları biz 😂
Zeliiiss Gokceee41 folattro kullanıyorum aynı şekil beni De öyle sürekli bi kabız halindeyim maalesef