umaydurununannesi Hamilebirisi_ 15de ozele gıttım kız dedı bugun 16 artı 2 devlette doktorumda kız dedı 😊😊😊
badeilemerve 13 de doktorumuz soylemedi. Haftaya 16 olunca tekrar göreceğiz bakalım öğreniriz diye düşünüyorum
Hazan_yeli25 18.haftada öğrendim daha önce saklamisti ilk defa gösterdi özelde kız dedi değişmezse öyle biliyorum .
Barbi Hamilebirisi_ ben 12 haftalıkken öğrendim aonra 14 başka dedi 18 giriyorum öyle gidicem tekrar 😂 bence en sağlıklıısı bu haftaları beklemekmiş
Ayaegulyunus Hamilebirisi_ biz 20 haftalık olduk hala öğrenemedik göstermiyor doktor tahmin de bulundu ama net bişey söylemedi göstermiyor dedi 🥰🤗
Hafizemrah Hamilebirisi_ 18 haftalık olduk hala ogrenemedik yarın kontrol var bakalım öğrene bilecek miyiz
glnzem Hamilebirisi_ biz bugün 21. Haftaya girdik ama hala bi kız bi erkek 😂 Perşembe günü detaylı ultrason var orda öğrenicez insAllah 🙏🏻
Kuzucumm Hamilebirisi_ 14+3 te net olarak öğrendim %98 demisti doktor 21 olduk degisiklik yok. Haftaya göre değil de bebegin pozisyonuna göre doktorlar söylüyor benim arkadasim doguma kadar öğrenememişti hic göstermedi 🤗
Ftmklbk Hamilebirisi_ 18 de gösterdi bizim minik. Kız dedi doktorumuz ama detaylı da kesinleşmesini önerdi. 21. Haftada detaylı da kesin kız dedi. 18 den once iki kere göstermedi pozisyondan dolayı
Leylaaa38 Ftmklbk daha önce detaylı ultrasona girmediniz mi? Küçükte olsa detaylı da belli oluyor diye biliyorum