ssnnmmm GC9098 e bebekte indirimden almıştım 50ye küvet kova tas ve file normal fiyatıda 70-80sanırım hatta bide içinde tuvaleti falan olan setler vardı onları marketlerden tek tek alsan daha pahalıya geliyor
Merveakbulutt GC9098 Ben 4 5 ay önce bime gelmişti ordan aldım bebeğimi ilk defa dün yıkadım bence boşa o kadar para vermeye gerek yok gayette memnun kaldım giderli benimkide canım
MelikeD Oykuaygun ben bugün aldım satışa sunulmuş. Bebek çarşafları falan vardı onların satışı yarın başlayacak diye alamadım sadece. Küvet güzeldi gayet gideri de var :)
Ytugcek GC9098 ben a101 den almistim, sadece giderli olması önemli, yoksa onu kaldırıp dökmek çook zor
Oykuaygun Dryalp bugün gittim ama kasadan geçmez yarın gel dediler bende yarın gidicem inşallah kalır 🤷🏻♀️
Borusesi Küvet şart mı ? Ben ilk çocuğumda kullanmadım bunda da kullanmayı düşünmüyorum ama yorumlardan dolayı kararsız kaldım
mukaddesmasal bence fark yok ben bimden aldım ikinci bebeğime hamileyim gene kullanacam çok kullanışlı ve sağlam yepyeni gibi ben sadece küvet aldım diğerleri bizim kullandığımız vardı gerek duymadım almaya
Borusesi GC9098 kucağımda yıkıyordum havlu koyup küvetiydi banyom rahat oluyordu şimdi ki evimde çok büyük değil nereye koyacağım diye düşünüyorum katlananlarda çok yüksek fiyatı