pitircikannesi1 SimgeTopcu canim bende sadaya ozlem hanima gidiyorum 17+2 haftaligiz sen hangi doktora gidiyorsun kac haftalık minik kuşun
Ogretmenanne35 SimgeTopcu Hatice hanıma bir şey olduğunda mesaj attığınızda cevap veriyor mu ? Geçen hafta gittim ilgili geldi. Ama farklı hamilelerden de yorum almak istiyorum. Siz memnun musunuz? Normal Doğuma mı yoksa sezeryan yönlendirmesi yapıyor mu ? İkili test sonucumu gelmene gerek yok telefonla öğrenebilirsin dedi de merak ettim
Dr0607 -Bicibici- evet o küçük oda 😂😂 değişebilir canım sen az bi zaman kaldığında sorarsın o zaman 😊
Mermicekim Sinem_469 Merhaba, çınarlıda test ücretleri muayeneye dahilmiş diye duydum. Acaba öyle mi 😊
Sinem_469 Mermicekim merhaba bu hamileliğimde henüz cinarliya başlamadım uzaklıktan dolayı 5 Aydan sonra düşünüyorum 125 TL mis muayene ücreti sanmiyorum test ücretlerinin içinde olduğunu
anneliginmatematigi Mermicekim hayır canım, ben oraya gidiyorum en başından beri, 2li 3lü testler için ekstra para verdik hep. Muayene parası yılbaşından sonra 150 oldu doğum da 3500 😇
Hilalsny Mermicekim nstye para odemiyorum ben ekstradan o dahil. Ama ikili test detayli ultrason gibi testler diger yerlere uygun olmakla birlikte ucreti var. Ama mesela ben şeker kontrolu icin gittigimde idrar kan vs herseyr 20 lira gibi cok az bisey odemistim
Dr0607 -Bicibici- canım ben böyle bi imkan varsa bile eşimin doğuma girmesini istemediğim için hiç sormadım cumartesi günü gidicem kontrole sorucam buraya sanada yazarım 😊
SimgeTopcu Ogretmenanne35 ben memnunum. Ne zaman arasam veya mesaj atsam mutlaka gerı donus yaptı. Genelde sonuçlar ıcın telefonla ogren blrsın dyor ztn olumsuz brsey varsa çağırır. Ben sezeryan olucam ama belimde bebekken kalça çıkıklığı olduğu ıcın mecburen yksa normal olmak ıcın muayne olucaktım.
Seliminannesi23 SimgeTopcu ben turgutlu ozel ege umut hastanesinde dogum yaptim dogum ucreti 3500. Muayenede 75 tl❤️
okunmusciklet Su hastanesi 4500 tl Özel tınaztepe galen hastanesi de 4400 tl ama bu fiyatlar zamsız fiyatlarmış bizde galen hastanesinde yapacağız odaları çok iyi ve fotoğrafçı ile oda süslemesi de dahil fiyata
-Bicibici- Dr0607 cumartesi günü muayene olabiliyor musun kuzum bilmiyordum. Yasakta çıkabiliyorsun o zaman. Valla ne bileyim daha eşimle konuşmadım ama yine de bilmek istedim belki yanımda olmak ister diye.
Dr0607 -Bicibici- senin doktorun çalışıyormu bilmiyorum ama benim doktorum öğlen 1 e kadar orda bende son zamanlarda cumartesi gidiyorum artık hafta içleri kalabalık oluyor cumartesi daha sakin daha rahat canım
-Bicibici- Dr0607 anladım canım mantıklı aslında bende yürüme mesafesindeyim sormak lazım bir. Gerçekten çok kalabalık oluyor. Bende o kalabalıktan korkuyorum
Hayal11 Dr0607 Doktorunuz kim çok merak ettim üstlerde bulamadım yanıtlayabilmek misiniz tınaztepeden bahsediyoruz galiba galen dimi