Cansuyrm35 Ben kent hastanesinde yapacağım doğumu. Yılbaşından önce normal 10000, sezaryen 13000 tl’ydi. Şimdi zam geldi mi geldiyse kaç oldu haftaya gidince öğreneceğiz.
elus272 nazirella merhaba bende medicanaya gidiyorum kacıncı haftadasınız acaba doktorunuz kim, daha önce orada doğum yapan kimseyi bilmiyorum hastNe yeni olunda tereddütlerim var sizin bilginiz var mı 🤦🏼♀️
Ruyabayram Dr0607 bana üç bin dediler de ondan mettim peki siz ilk hamile kaldığınızdan beri mi gidiyorsunuz hastaneye
Ruyabayram Dr0607 ben gebeliğin ortasında başladım oyuzden üç bin olur dediler ikili tarama gibi testler orda yapılmadı canim
-Bicibici- Ruyabayram ne zaman başladığına göre değişiyor mu doğum fiyatı? Bende o hastaneye gidiyorum
nazirella elus272 37. Haftamdayım canım İlkay topaltoğluna gidiyorum. Çok memnunum aşırı tatlı dilli bir bayan , çok ilgili, hastanede cok güzel hemsirelerinden , çalışan sekreterlerine kadar hepsi ilgili.
elus272 nazirella bende ilkay hanıma gidiyorum doğumunuzdan sonra tecrübelerinii aktarır mısınız acaba ben daha 32. Haftamdayım 😇