Bayanozen Arkadaşlar hamile kaldığımdan beri yüzümde sivilceler çıkıyor, adet öncesi çıkan sivilcelere benziyor. Ne yapsam bilemedim bu durumu yaşayan var mi?
Bgs Bayanozen ben varım geçmiyor o sivilceler en azından benimkiler geçmedi henüz. Doktorum normal olduğunu ve hiç bir şey kullanmamam gerektiğini söyledi 30+5 olduk bekliyoruz geçmesini
Dlkozrmk Bayanozen benimde sivilcem çoğaldı yüzümün heryerinde çoğalmaya başladı ne yapıcam bende bilmiyorum 😩😩
Ayse2011 Bayanozen cildin yağlanma yapıyorsa sivilce olur hormonlar da değişiyor ben ilk kızımda yaşamıstım bunu sürekli arındırmak ve temiz tutmak gerekiyor ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın. E vitamini al eczaneden bepantol ve madecasol krem de al hepsini karıstır gece yatmadan sür yıllardır başka krem kullanmam yüzüme cok nadir stres yaprsam bi tane cıkar sivilcem. Hem cildinide yeniliyor bu karısım
Bayanozen Ayse2011 acaba yan etkisi vs olur mu? Doktor hiçbir şey kullanma demişti ama bilemedim şimdi…
Ayse2011 Bayanozen ben hiçbir yan etki görmedim doktorum ilk gebeligimdede ikincisine hamileyim şimdide kullanma diye birşey demedi. Deri üstü ve normal bir krem sakınca görmedi Sizi bilmem ama sonuçta elinizde kurusa krem kullanıyorsunuz doktor cildinize krem kullanmayın demesi cok ilginç