KubraNur52 Makbule_ evet canım bende de oldu halada oluyor . Adet sancısı çektim çoook 4+6 yım her an adet olcakmışım gibi sancılanıyorum. Bence evde test yap çıkarsa kan ver.
gel_artik_bebegim Makbule_ eğer hamileysen adet ağrılarının yanında ufak tefek erken gebelik belirtileri de vardır her zamankinden farklı belirtiler yaşıyor musun
Alyaesmaa Makbule_ Bende adetim 1gün gecıktıkten sonra suphelenıyordum test yaptım pozıtıf cıktı su an adetımı 7 gun gectı hala agrım var adet agrısı gıbı gecmıyo
noktaninannesi Yanlış anlamayın ama bence hamile miyim sorusu için 3 gün erken idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç kullanmıştım doktor adetin 7 gün geçikirse test yaparız demişti bana
plakayerli Makbule_ benim adetin ilk günü yaptığım testler hep doğru çıktı daha fazla geciktirmenize gerek yok bence ☺️
noktaninannesi Makbule_ 17 haftalık hamileyim ben ☺️☺️ Rabbim gönlünüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi alırız ☺️
Makbule_ KubraNur52 ikimiz aynıymışız bende 5 oldum proğrama göre eğer bebiş varsa ben 3 aylık evliyim daha çok da istemiyorum ama eşim çok istiyor eğer olmazsa o üzülür 🤗
Alpmete gel_artik_bebegim şey bende de adet ağrıları var ama bel.agrisi inanılmaz sıkıyo beni ,dün gece de testimi paylaştım zaten , bugün bi daha yapacam
Makbule_ Alyaesmaa benim idrar yollarımda enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçmişti bebek için heveslenmek istemiyorum ara ara ağrılar giriyor demi karnın alt bölgesi ve bacaklarda benimki öyle oluyor
Busrasener43 Makbule_ ben adetim 2 gün geciktiğinde test yaptım hiç beklemeden kıpkırmızı pozitif çıktı bence bı test yap test yapma zamanı gelmiş
Makbule_ Busrasener43 test aldırdım eşime de eczacı sabah aç karna yapsın demiş bekleyemiyorum siz de mi öyle yaptınız
Busrasener43 Makbule_ sabah ilk idrar canım aç tok farketmiyor pek ama ilk idrar olması önemli daha iyi sonuç veriyor