Zezeeeyyldrm Dün pihtilasmam olduğunu ögrendim iki genim heterozigot. Doktorum vitamin ilaclari verdi ve coraspirin ve bu ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi ya hamileysem sonucta yumurtlama zamanim geçti uff iyice stres oldum ayni durumu yaşayan oldu mu??
portakalcice Zezeeeyyldrm neden hamile olmaman gerekiyor ki anlamadım ? Genetik doktoru mu söyledi ve ilaçları genetik doktoru mu verdi… benim de sonuçlarım çıkmış fakat Perşembe almaya gidicem
Kucukkedi Zezeeeyyldrm ben hamile olduktan sonra öğrendim ve corasprine basladım, 28.haftaya geldim. Neden korktunuzki bu kadar?
Blackk34 Zezeeeyyldrm ben pıhtılaşma olduğunu öğrendiğim gün test yaptım hamile olduğumu da öğrendim hemen iğne hap vs başladık çok şükür şu an 20. Haftaya geldik hiç endişe etmeyin.
Zezeeeyyldrm portakalcice kadin dogum dokttoru verdi b12 igne zinco hap ve demir ilaci verdi bide coraspirin dedi bi ay bunlari kullan oyle hamile kal
Zezeeeyyldrm Kucukkedi doktorum bu ilaclari kullan ve bu ay hamile kalma dedi ondan endise ettim hamile olma ihtimalim var sonucta biraz endiselendim
gel_artik_bebegim Zezeeeyyldrm bu ilaçlar düşüğe sebep olacak ilaçlar değil coraspirin bebek tutunsun diye veriliyor diğerleri de zaten takviye endişe etmeyin yani
portakalcice Zezeeeyyldrm anladım canım ben coraspin kullanıyorum yine de bu ay.. Perşembe genetik doktoruna gidicem bakalım.ne çıkacak sonuc
Kucukkedi Zezeeeyyldrm doktorunuzun vardır bi bildigi ama ben hamilelikten sonra öğrendim hatta ısrar ettim daha önce düşüğüm oldugu için bu testin yapılmasını sonucta pıhtılaşma cıktı. İlerleyen süreçte detaylı ultrasona girdiğimde doktor kan akışının çok iyi olduğunu söyledi. Allah gönlünüze göre versin.
bebisini-bekliyor Degerlerı duzene sokmak ıcın oyle diyorlar bende beklemıstım oyle deyince olsa da aklına kotu bısey getirme hemen ıgneye baslar zaten
Zezeeeyyldrm bebisini-bekliyor vitaminler hamileligide kolaylastiri mi bi yerde okumustum sanki ama siz hamile kaldiniz mi yoksa
bebisini-bekliyor bebisini-bekliyor evet 12 hafta oluyor yarın bende de 2 dusuk sonrası pıhtılaşma cıktı bende kullandım aynı ılacları folik asit felan gebelıge hazırlıyor vucudu ondan hemen kalma degerlerını yukseltelım demıstı
Zezeeeyyldrm bebisini-bekliyor folik asidi ben kurtaj olali 5 ay oldu ve o zamaandan beri kullaniyorum ama benim kullandigim folidoceydi onu birak vinalac kullan hamile kalirsan yine digerinden devam edersin dedi. Cunku vinalac icinde baya vitamin var b12 demir magnezyum felaan
bebisini-bekliyor Zezeeeyyldrm aynn bende dusukten sonra direk basladım ondan bayagı iyiydi degerlerım bende vinalac kullandım