Semraersoy Sizce ne yapmam gerekiyo bı kaç gundur kabizim yardımcı olur musunuz bayanlar öneriniz varmi
Sevo03 Semraersoy kuru kayısı. Kayısılı meyve suyu, hoşafta olur. Benim de var bu sorun basur olmaktan korkuyorum 28 haftalık hamileyim erken doğurcam diye ödüm kopuyor. Allah yardımcımız olsuun. 🥰🙏🏻
sznn34 Semraersoy sabah uyandığınız zaman 1 kaşık zeytin yağı için üstüne 3 4 tane gün kurusu kayısı yiyin ve iki üç bardak ılık su için. Bütün gebeliğimi kabiz gerdiğim için baya idmanlıyım bu konuda 🤣 kan ilaçları bitirmişti beni malesef 😔 kolaylıklar dilerim size 😍
Ayseguldt Semraersoy ben suan oturmuş ananas yiyorum ananas ve armut çok çok fayda ediyo aksamına wc çıkıyosun
Bernafk1 Semraersoy ben 7+5im bende de var aynı sorun sabahları kayısı yemezsem özellikle gün içerisinde zorlanıyorum. Akşamdan 2-3 kuru kayısıyı bir su bardağı suda ıslatın sabah aç karna kayısıları yiyip suyu da İçin. Lifli beslenmeye bol su içmeye özen gösterin bir de hamur işinden uzak durun çok fena yapıyor
Semraersoy Sevo03 amin canım ama ben daha 7+6 günlük hamileyim başlarda böyle olması normal mi kuru kayısı iki gündür yiyorum ama bişey yaramadı😟 Sevo03
Cigdema Sevo03 kabızlığın erken doğum ile ilişkisi nedir anlayamadım ? :) Bilmediğim birşey mi var ki ?
Sevo03 Semraersoy ben kan ilacı d vitamini ve tiroid ilacı kullanıyorum onların da etkisi var bende siz ilaç kullanıyor musunuz?
Alp-2806 Sbah 3 4 tane kayısıyı kaynat blendır ile çek iç ılık şekşlde baya etkili 3 4 gündür yapıyorum bende de var aynı sorun
esratalha Doktorum bugün bana sabah aç karna yeşil kabak haşla ye dedi, Brüksel lahanası da iyi geliyo dedi, kabak bağırsak açıcı dedi. Memnun olmayan hastam yok dedi. Denemekte fayda var.
Kdk Semraersoy diyet yaptığım zamanlarda diyetisyenim kuru kayısının yapamadığını kuru erik yapar diyordu. Sabah aç karna iki kuru erik yiyip üstüne ılık su içince iyi geliyor.
Sevo03 Cigdema ıkınma dan dolayı görümcem erken doğum yaptı, her vucüd bir değil ama insan ister istemez düşünüyor.