Busrozmems Kızlar selam 3. Gebeliğim 34. Haftadayız 2 gündür eğildiğimde makatımda ağrı baskı hissediyorum kalça etrafımda da cok agrı hissediyorum yalancı sancılarım zaten vardı sizce doktora gitmelimiyim ne yapmalıyım
Cemrreedemirci Busrozmems aynısını bugün ben de yaşadım inanılmaz baskı yaptı hatta sorun ne neden canımı bu kadar yakıyor diye sordum eşime. Ara ara olduğu için şimdilik doktoru aramadık ama sanki ayağa kalkmış da tepiniyor idrar torbamın ve adını bilmediğim yerlerimde 🙈
mavikelebek_ Busrozmems 34+4 üm bende aynıyım bebek baş aşağı olduğu için o şekilde bende doktoruma sormuştum ayaklarınız yüksek tutup yarın biraz ağrınız hafifler ❤
Busrozmems Cemrreedemirci idrar kesesindeki baskıyı cok onceden hissediyordum zatende bu böyle daha cok büyük tuvaleti gelmiş gibi egildikçe oluyor geçmiyorda diğer dogumlarım suni sancı ile oldgundan bilemiyorum sancımı degilmi kolaylıklarla al bebegini inşaAllah kucagına canım 🥰
Cemrreedemirci Busrozmems günümüz aynı doğum sancısı değildir ya daha erken 🙈 kanala mı giriyor acaba hiç bilmiyorum ki benim ilk gebeliğim.
Busrozmems Cemrreedemirci kanala giriyor diye düşünüyorum bende acıkcası ama diğer cocuklarımdada tam doğacakken büyüğün geliyormuş gibi oluyor onun daha hafifi ay bilemedim🙈 cok kararsızım gidip gitmemekle gidince alttna muayene olmak zorunda kalıcam 😖
Cemrreedemirci Busrozmems ben daha hiç vajinal muayene olmadım gebelik sürecimde. Ağrım artarsa giderim napayım riske atılmaz.
Busrozmems Cemrreedemirci kesinlikle bi skntı olursa git ben beklıyorum şuanlık ara ara sancılar giriyo oda düzensiz dogum sancısı degil beklicez bakalm☺️🥰
Busrozmems threestar biraz beklicem cogalırsa o şekilde gidicem hareketleri var o yüzden rahatım biraz alttan muayeneden cekiniyorum açıkcası beklicem bakalım
threestar threestar alttan muayene yapmaz nstye sokar sancınız var mı diye bakar 34. hafta alttan muayene için erken bence