Pnrss06 Armindia hamile degilim fakat devamlı kız bebegim oldugunu görüyorum.Bir düsügüm oldu acaba o kızmıydı rüyama giriyo diye düşünüyorum🥺
Armindia Pnrss06 Ayy öyle düşünmeyin lütfen cok geçmiş olsun muhtemelen üzüldüğünüz için rüyanıza giriyordur..
Yesimozdal Armindia Ben hamile kalmadan önce hep rüyamda erkek bebek görürdüm ve hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce rüyamda erkek ismi duydum oğluşum olacak Allah nasip ederse 🙂
Atesbeyinannesi Armindia Ben rüyamda erkek bebek gördüm canım 2 kere bugün oğlumuz olacağını öğrendik 🥰
Dilara12 Armindia bence doğru çıkıyor cinsiyet öğrenene kadar hatta hamile olmadan önce bile hep erkek bebeğim olduğunu görürdüm öylede oldu😊💙
Fatma2277 Armindia benim rüyamda senin bebeğin erkekkk erkekk diye bağırmıştı birisi cinsiyet belli olana kadar kimseye söylemedim 27+5 hamileyim erkek bekliyorum :)
Sevo03 Armindia Ben hamile oldugumu öğrendikten sonra rüyam da kız cocugum oldugunu gördüm sonra cinsiyetini öğrendik. Kızım olacak İnşallah 🙏🏻 ♥️
2prensesannesiiiii Armindia ben ilk hamileliğimde erkek gördüm kız oldu şimdi bazen kız bazen erkek görüyorum bilinç altıma çok yerleştirdim çok merak ediyorumya rüyada bile erkek mi kızmı ayırt edemiyom😂
tanya25 Armindia bende hamile olduğumu öğrendiğimde dua etmiştim yatmadan Rabbim bana bebeğime dair bir şey göster diye bebek görmedim ama yorumu direk erkek bebek olan bir şey gördüm daha 10 haftalığım bakalım erkek mi :)
ayseH3415 Armindia ben rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm ve şuan 32 haftalık oğluşuma hamileyim ☺️
pinar92_ Armindia 16.haftamda kontrolüme 2 gün kala erkek bebek gördüm peşpeşe :) doğru çıktı oğlumuz olacak inşallah🙏🏻👶🏻🧿🧿
[silindi] Armindia ben ilk erkek gördüm şimdi de erkek sorana da kız gördüm diyordum herkes kiz istiyordu 😂
Canssu61 Armindia ben hep erkek bebek gördüm ama kız oluyor şimdi bilinç altıya da alakalı olabilir belkide
Nilasyamom Armindia evet ben rüyamda kız bebek emzirdiğimi görmüştüm. Kızım olacak Allah’ın izniyle ☺️🍀🧿🌸
Hayat_2019 Armindia benn yeni doğmuş ameliyathane kapısında erkek bebek gördüm eşimde 1 yaşında erkek bebek görmüş bide erkek hissediodum doğru çıktı 😁 anneler hisseder derler doğruymuş ilk günden erkek hissediodum