mevos_blt07 17 haftalık bebeğimin cinsiyetini öğrendim 😍 bir piremses geliyorrr❤️ Buradaki çoğu arkadaşın tahmini tuttuu..💕 teşekkür ederim canım sen bu işi biliyorsun😘 @Gulsen4224
Arzuli mevos_blt07 sağlıkla kucağına al inşallah o kadar merak ediyorum ki ben de yani ilk aslında ne önemi bar deniliyor ama yok illa o merak olacak 🥰
Gulsen4224 mevos_blt07 rica ederim balım hadi gözün Aydın olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim prensesin göstermiş kendini ne güzel 🌸🤲🏻💕
mevos_blt07 Arzuli bende öyle diyordum ama öğrendikten sonra ki duygu bambaşka gerçekten doğduğu zaman ki duyguyu tahmin edemez oldum😍 inşallah en kısa zamanda öğrenirsin sende ❤️
Ygmr15 mevos_blt07 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayî nasip etsin insallah 🌸 doktorun önceki tahmini tuttu mu acaba ben henüz öğrenemedim daha cok minik
mevos_blt07 Gulsen4224 amin çok teşekkürler evet ilk seferde gösterdi🙈 ben biraz geç gittim kesin olsun diye 💕
mevos_blt07 Ygmr15 doktorum hiç tahminde bulunmadı bende bir kere sordum söylemeyince ısrar etmedim☺️ Birdahakine bakalım garanti olsun dedi 16+6 da kız olduğunu öğrendim😍 daha net görünüyor ne kadar merak etsemde geç olması daha iyi oldu netlik açısından😍
Ygmr15 mevos_blt07 çok heyecanli ben de henüz öğrenemedim sadece bi çıkıntı var gibi ama söylemek icin cok erken dedi 🌸 sağlıklı bir gebelik diliyorum 🤲🏻