heyecanlabrkle Merhaba kızlar geçen çarşamba sağlık ocağında kan ve idrar verdim hala sonuçlarım sisteme düşmedi hep böyle geç mi çıkıyor yoksa benim tahlilin başına bir şey mi geldi sizde ?
Yaagmurr heyecanlabrkle benim sağlık ocağında yaptırdığım hiç bir tahlil e nabızda çıkmıyor nedense ama kendim gidip ertesi gün alıyorum hemen
EsraYe heyecanlabrkle sisteme düşmeye biliyo canım bende sistemden baktım çıkmamıştı sağlık ocağına gittiğimde çıkmıştı seninkide çıkmıştır
Tahaninannesii heyecanlabrkle Yaagmurr doktorunuzdan barkod istiyorsunuz veriyor ordan bakabilirsiniz sonuçlara ben kan verdiğim gün gece bakmıştım sonuçlarım çıkmıştı, e nabıza düşmüyormuş
SofiB heyecanlabrkle ben hep aynı gün aldım sonuçları labimsonuç sitesinden verdikleri şifreyle görüyorum
heyecanlabrkle tanya25 baktım da sonuç numarası almadım ki göremiyorum malesef arayı sorcam artık yarın
Ebrununbebe heyecanlabrkle kızlar sağlık ocagında test verdikten sonra danışmadan sonuç numarası isteyin internetten alacagım deyin. Hemen birgün sonra labim sonuç sitesine giriyorsunuz tc ve size verilen numarayı yazıosunuz sonuç çıkıo
heyecanlabrkle Ebrununbebe bilmiyordum böyle olduğunu bundan sonra dikkat edicem inşallah teşekkür ediyorum çok
Ebrununbebe heyecanlabrkle ben hep öyle yapıom valla sonra o sonucu pdf indiriom eşim çıkartıo yada doktoruma gösteriom öyle yani kolay oluo