Merhaba arkadaşlar bende hikayemi anlatmak istedim.. ☺️
12 Ocak sabah 7.45de sezeryana alındım bende 6.5 cm çikolata kisti de vardı o da alınacaktı. Tüm hazırlıklarım yapıldı ameliyathaneye alındım, gayet sakindim herkes neşeliydi moral verdi tüm çalışanlar. Ardından anestezi doktoru geldi, pozisyon verip belimden anestezi ilacını yapmaya başladı iğneyi hiç hissetmedim acımadı da sadece bi defa sol ayağıma elektrik çarpar gibi oldu o da sıcaklık uyuşmadan dolayı normaldi korkulacak bişey yoktu. Doktorum geldi sohbet muhabbet derken evet başlıyoruz dört dakika sonra kızın yanında olacak dedi dört dakika bile sürmedi göz açıp kapayıncaya kadar bebeğimi yanımda gördüm çok küçüktü minicikti 😻 o an duygulandım eşimi de görüntülü aramışlardı ben ameliyathanede ağladım o telefonun ucunda ağladı..
ardından ebe bebeğimi hazırlayıp yukarıya götürdü sırada çikolata kistimin alınması vardı, yarım saat sürdü. Çikolata kistimi aldı bana gösterdi ve gerçekten büyüktü patolojiye gönderildi. Yumurtalığıma ve bağırsağıma iyice yapışmış koter cihazıyla damarı yaktılar kanama dursun diye. Sonra dikişim atıldı odaya çıktım herkes beni bekliyordu o anlar çok heyecanlı tabiki. Anestezinin etkisi geçtikçe benim sadece kistimin alındığı taraf ağrıyordu sezeryan ağrısı hiç hissetmedim hastanede çok ağladım kendime gelemedim ağrıdan duramadım bunun sebebi tamamen kistiminde alınmasıydı. Saatler sonra yürümeye kalktım ilk yürüyüş tabiki zor oldu ama sonrakiler çok kolaydı rahat yürüdüm. Eve geldik evde sadece bi gün ağrım oldu ondan sonra ağrı kesici de kullanmayı bıraktım çünkü ağrılarım olmadı evde bol bol yürümeye başladım ve ameliyatımın üçüncü günü tam anlamıyla ayağa kalkmıştım doktora kontrole gittik bebeği götürdük sağlık ocağına nüfus müdürlüğüne gittik ve gayet rahattım. Bugün 8.günüm ve ben 4.günümden sonra tüm işlerimi yapmaya başladım rahat bi şekilde. RABBİM ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN benim en büyük dayanağım annem oldu annem olmasa rezil olurdum. Kayınvalidem üst katımda oturmasına rağmen eşimin geleceği saat aşağıya yanıma iner eşim geldiğinde yukarıya çıkar akşam gelir çayını içer gider. Bi yardımı bile olmadı annem giderse ne yapacağımı düşünüyorum kara kara 🤔