Kaplan0180 Arkadaşlar 6 bucuk aylik bebegim var ve gebeyim 8+2 bebegimi memeden bırakmam gerekiyor ama kizim biberon ve emzik almiyor ne yapabilirim ek gidaya geçtik ama biberon vermem gerekiyor mamaya geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim sizce ??
Oykuaygun Kaplan0180 bilgim yok bilgi edinmek için soruyorum yanlış anlamayın bıraktırmak için erken değil mi? Bide arkadaşım ikizleri için kaşık maması alıyordu herobabynin biberondan geçecek şekilde yapıyordu çocuklar çok seviyordu şimdi 2 yaşındalar hala içerler
Kaplan0180 Oykuaygun bana kalsa doğuma kadar bırakmak istemiyorum zaten çok üzülüyorum sanki kızımla aramizdaki bag kopacak gibi ama erken doğumu tetikler dedi doktorum dusuk riski olabilirmiş
gamzosgamzos Facebook kullaniyorsaniz emzirme yardimi sayfasina uye olun doguma kadar emzirebilirsiniz hatta dogumdan sonra ikisinide birlikte emzirebilirsiniz bunu uygulayan bir cok anne var
Kaplan0180 gamzosgamzos ah keşke öyle yapabilsem ben hiç bırakmak istemiyorum hatta psikolojim bile bozuluyor