ADamla Minnakuzum doktorunuza yine de r sorun isterseniz ama reçeteye gerek yok doktorum bana adını verdi aldım. 130₺ydi fiyatı. 4-5 fıs sıkıp masaj yaparak yediriyoruz ağrıyan bölgeye yakabilir dedi doktorum ama beni yakmadı
Nurr33 Alininannesii1 Evet canim tam olarak öyle doktorum hem bebek büyüdüğü için baskı yapiyor demişti hemde vücudun doguma hazırlanıyor dedi ama genede doktorunuza danışın ben kaçıncı haftada başladı hatirlamiyorum 😘
Ceylannisa Tugbanida varis var bende canm ilk hamileliğimde çıkmıştı sol ayağımda acaba ondan mı kaynaklı 😊
22_07_18 tenzi_26 benmde aynı anlattığınız gibi geçen doktora sordum normal o ağrılar rahim büyüdükçe yukarı çıkıyor mideye baskı yapılıyor daraldığı içinde sırt ve göğüs altı ağrı yapar dedi mecbur dayancaz
Meis Efdallll evet canım iğne batması gibi oluyor 😍 benim ikinci gebeliğim olacak eğer varsa canım ilkini kasımda kaybettik 😢8 haftalıkken kalbi durmuştu şimdikinde belirtilerim o zaman kine benziyor ümitleniyorum çokta kaptırmak istemiyorum sonra üzülmemek için 😓 umarım ikimizde hamişizdir 😍😍 birde arada sarı akıntı oluyor bazen peçeteye geliyor sana da oluyor mu
Efdallll Meis Ay evet geliyor.Dua et Rabbim hayırlısını ver.Onun bu dünyadda yiyeceği yoktu belkide,onun ömrünü şimdikine versn Rabbim.İçini ferah tut,inşallah önümüzdeki günlerde kesin sonuclar alırız 😊💖
Meis Efdallll ovvv hadi bakalım benimde 2 bitti 3. Güne geldik hala tık yok ağrılar harici 😃 5. Günün sonunda hala hasta olmazsam yapacağım testi. Sen ne zaman yapacaksın canım😍😇
Sehertamer Gkcydn benim hamilelik öncesi spor geçmişimde olduğu için hamile pilatesi ve hamile yogası yapıyorum ebru şallı ve pilatesannesini öneririm pilates için yoga olarakta Zeynep Şensoy ve Dr. Neslihan iskit i öneririm öncelikle doktorunuza danışın ama yapmanızda Bi sakınca yoksa yapın