ADamla Çok şiddetli bel ağrısı çekiyordum. Bacağımk sürüklüyordum resmen magnezyum ve kalsiyum kullandım geçmedi. Doktorum en son magnezyum yağı önerdi direk ağrıyan bölgeye sıkılıyor. Kesinlikke tavsiye ederim. Anında bir günde etkisini göstermeye başladı. Geçmeseydi fizik tedavi demişti doktorum artık son çare. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim 👍🏼
Meis Efdallll canım benimde uygulamada 4+1 ama bugün test yaptım negatif çıktı bende de regl ilk günümdü olmadım ağrı falan devam ediyor ama adet belirtisi hiç yok akıntı olarak. Belkide bi kaç gün daha beklememiz gerekiyor bazen geç döllenme olabiliyor bide sende iğne batmasına benzer batmalar oluyor mu 😇
Efdallll Meis Evet daha çok alt tarafa doğru oluyorr,bu da bi belirtisimi ? Bu yola birlikte devam edeceğim hamiş arkdaşımı buluyorum sanırım 😊
Dtinc 25 haftadayım, az iş yaptığımda kopucak gibi oluyor,skolyozumda var dr um kilo aldıkça artıcak dedii daha şimdiden böyleyse 🙄
YNB Dtinc ayni problem bendede var skolyozum vsr ve bel kurek ve kuyruk sokumum cok agriyor. Hatta ara ara kasık bolgemde karnima dogru yirtilma gerilme agrisi yasiyorum 23 haftalikgim
Tugizzz Efdallll Meleg benimde 32 den sonra aşırı oldu yaaa şu an 35. Haftayım yaşaması zor olmaya başladı ya bazen nefesimi kesiyor
Mrymkyr haftadayım başından gebeligimin ilk başından beri bel agrım beni mahvetti gercekten cok zor bir süreç ama insallh sonunda cok guzel bir mucize ile karsilasacagimdan hic uzulmuyorum oglumu 4 gozle bekliyorum
Sehertamer Zeynep228 egzersiz tavsiye ederim 35 haftalığım çok nadir ağrıo çok şükür nazar değmesin 😀egzersizden ayaktada çok kalmayın ve çok oturmayın arada kalkın yürüyün bunlar daha az ağrı çekmenize yardımcı olur inşallah
0znur HappyMom Trimesterle beraber ağrılarımın artmasıyla hergun farklı bir sorunla karşılaşıyorum Happymom da bunları hissettiklerimi biliyormuscasina hemen onunla ilgili yazı paylaşıyor 😇
Fatmanur-3 HappyMom Biz 9+4 ama bel ağrım baya var böyle bazen tutuluyor gibi oluyor oturup kalkarken fena oluyorum. Kengi derler ya onun gibi doktor normal dedi. Haklı da anne olmak kolay değil☹️🤰🏼
Ceylannisa Kızlar bende 5hafta 6 günlük hamileym bel ağrısı çok ama daha değişik en üst bacak yanlarıma bşeyler oluyor yatamıyrm sıkılıyor sanki ilk defa byle bşeyle karşılaştm belimi kırmak istyrm affedersnz iç çamaşırıyla yatamıyrm yanlarım aşırı değişik bir ağrı içinde sizinde öyle mi😔tam anlatamadm da ve bu sürekli byle
eminenura Ceylannisa Merhaba. Ben şu an 5 hafta 3 günlük hamileyim. 2 gün önce doktora gittim testim pozitif çıkıncabeta değerime baktılar ve yeterince yükselmemiş dış gebelik olabilir dediler. 512,5 değerim. Hatırlayan birileri yorum yapıp içimirahatlatabilir mi🙏🏻 Siz öğrendiğinizde ne kadarlıktı bebeğiniz ve beta değeriniz kaçtı? Ayrıca bahsettiğiniz ağrıları dün gece ben de ilk kez yaşadım😪 Allah yardımcımız olsun❤️
Tugbanida Ceylannisa bacaklarında varis falan olabilir mi benim varislerim çıkmaya başladı çünkü bazen tarif ettiğin ağrı bende de oluyor.
Meis Efdallll evet canım iğne batması gibi oluyor 😍 benim ikinci gebeliğim olacak eğer varsa canım ilkini kasımda kaybettik 😢8 haftalıkken kalbi durmuştu şimdikinde belirtilerim o zaman kine benziyor ümitleniyorum çokta kaptırmak istemiyorum sonra üzülmemek için 😓 umarım ikimizde hamişizdir 😍😍 birde arada sarı akıntı oluyor bazen peçeteye geliyor sana da oluyor mu