Hfs_1907 Benim sadece kıyafetler artı bir tane battaniye dahil 728 tl Daha Bi iki parça 5 li çıkış alıcam inşallah 😊 Artık bebeğimiz büyüdükçe alırız sonrasını Henüz kıyafet dışında alınacak bir sürü şey var daha başlangıcı aldım🙂
Ttugceeli Hfs_1907 bezi deterjanı yumuşatıcısı emziği 1 tane hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı 2 tane patiksiz takım 800₺ tuttu.
Mucizeler2 NefesDeniz değil mi bende her beğendiğimden 2 tane alıyroum. Fiyat artıyor ama sanki hiç bişe almamış gibi oluyor insan.
Mbs1038 Benim bir gün kaldı doğumuma hala alıyorum ya tutamıyorum kendimi son 5 aydır alışverişini yapıyorum aşırı çok şey aldım siz tutun kendinizi 😬😬🤣🤣
Seda1461 Mbs1038 Bende aynıyım.Cinsiyetini öğrenmeden başladık almaya.Ablası dayanamadı.Her ay belli eksikleri görmemize rağmen bitmiyor.Bir de çocuk mevzusunu kapattık diye herşeyi dağıtınca sil baştan🙈🙈
Ttugceeli Yeni474747 benim aldıklarımı anca 3 ay giyinir küçük aldım. Bezin içinde 43 tane var yetmez deterjanı filan yeter heralde
Hfs_1907 Yeni474747 daha bugün aldım hepsini tek seferde e bebekten. 6 aya kadar giyebilceği kıyafetler hep inşallah yani
Hfs_1907 Madinanin-Annesi Bn zaten yaz bebeği olucağı için 3 ay 6 ay olarak aldım geneli 0 ay Bi iki tane var 5li hastene çıkışı bile 3 aylık aldım Yenidoğan olanı 1 ay giyebilirmiş sadece ve pahalı gerek yok dedim üstüne tam oturmasına 3 ayından başladım zaten hemen büyüyüp kilo alıyorlarmış
Madinanin-Annesi Hfs_1907 benim ilk bebek gercekden ne alacagimi falan bilmiyorum.Mayisda olucak kizim insAllah bende buyuk ihtimal buyuk alicam cunki buralar mayisda falan soguk oluyor anca eylule havalar sixak oluyor bazen o yuzden teredduddeyim ben bileniyorum ne gerekli
Hfs_1907 Madinanin-Annesi nerde oturuyorsunuz Bnm de mayıs sonu doğum görünüuo inşallah Tabi büyük almak en iyisi zaten o kadar da büyük geleceğini sanmıyorum. Bizim buralarda artık haziran sıcak olur ama ev serin olacağı için gene alt üst giydirmeye parça kıyafetler aldım. Artık doğduktan sonra da alınır eksikler büyüdükçe flaan Liste ben yaptım belki faydası olur bakmakta istersen sayfamda.
kbry1mz Hfs_1907 valla cok uyguna halletmişsinz bizim sadece kıyafetler kundak, battaniyesi felan hariç 1000tlyi gecti bile
Hfs_1907 kbry1mz elhamdülillah zaten 6 ayından sonra alırız gene büyüdükçe bunlar 6 aya kadar olanlar yeter inşallah Belki mağazaya göre fiyatlar değişiyor ondandır Bn ebebektwn aldım mesela Ama babymall var mesala e bebeğe göre aşırı pahalı
mavikelebek_ Hfs_1907 kıyafetleri beşiği ana kucağı çantası biberon emzik seti herşeyi 900 tl tuttu tabi 2. Çocuk olduğu için. Kızıma odasını almıştık dolabı şifon yeri hepsi var o yüzden mobilya hariç 900 civarı
Eminerahman Hfs_1907 2bin rahat tuttu 🤦♀️artı sonradan eklenenler hariç tabi bebek kıyafetleri çok pahalı 🤰👶🧿